هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina آخه من فن بی تی اس نیستم
-
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Narges_ on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba من خواهر ندارم واسه همین
وقتی بزرگ میشن خیلی به درد هم میخورن(اگه تو بچگی به درد نخورن )
مثال واضحش مامانم با خالم
مدیونی فکر کنی حسودی میکنممن برادر ندارم
خب کلا تفاوت داریم تو علایق و سلایق و...
فقط خوبیش این بود از مهدکودک یه جا بودیم تا به مدتی حتی کلاسای زبان و...
الان جدا شدیم هق هق
زمانمون بهم نمیخوره اصلا -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina من کلا کیپاپ حال میکنم و اکسپلور یوتیوب همه چی میاره پس آهنگ های ترند رو میشناسم
-
0yasin.sh0 قربانت
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Succinate on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba من دوتا خاله هام باهم شهید بهشتی بودن (هم کلاسی ) یکی شون یه سال موند پشت کنکور
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to officer k on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
آخی...پس جزو نوه های بزرگ محسوب میشی
من جزو متوسط هام
نوه بزرگمون با دایی کوچیکم هم سنه تقریبااول خواهرم بعد منم
هر دو طرف
بعد نمیدونم حس کردی یا نه،بعضیاشون سمبل موفقیت و بزرگی می بینن آدم رو نمیدونم چرا
یا خود خدا
البته منم تفاوت خیلی زیادی با عمه و عمو اینا ندارم -
Rahman Aa خیلی حرفه ایی
من که افتخار کمک بهتون رو نداشتم ولی امیدوارم و میدونم بدرد خیلیااا میخوره این برنامه شما. -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Narges_ on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba آخی
میدونی همون تلفنی حرف زدن به نظرم خیلی ارزشمنده
با داداشم صحبت میکنم ولی خب...نه بابا من تلفنی حرف نمیزنم
فقط زنگ میزنم اذیتش میکنم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 سلام چطوری؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina اره شلوغ پلوغ
-
0yasin.sh0 اتفاقا امروز وقتی تست جمه بندی لیمو ترش زدم و نکته ای دیدمک ه تو جزوه نوشته بودیم و توش بود کیف کردم
-
@Sally در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba من دوتا خاله هام باهم شهید بهشتی بودن (هم کلاسی ) یکی شون یه سال موند پشت کنکور
نه بابا ما رشته مون حتی فرق داشت
سال کنکورمون
خواهرم 99 من 1401
701341/1000113