هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mahdieh te ولی برای کسی که یک سال زحمت کشیده و شاید 100 نباشه اما 100 خودش رو گذاشته مهدیه،این چن روز اخر خستگی معنی نداره
-
شبت بخیر
-
@M-Tina شبت بخیر
-
Mahdieh te جاتو عوض کن حتی همین چن روز اخر خیلی موثره
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 وای عذاب وجدان گرفتم
از بعد عید خیلی نوسانی دارم میخونم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
0yasin.sh0 آنقدر دردسر دارم باهاش یه بار توی این اژدها ( کشتی صبا نمیدونم ...) نشسته بودیم یه پسر بیشعوری بلند شد !!! داد زدم گفتم لطفا بشینید دیگه تا آخر فقط میخندید با دوستش ادای صدای من رو در میاورد لطفا بشینید ندیدی خانم مهماندار چی گفتن ؟
واقعا اذیت کننده است -
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 نمیخوام فردا درس بخونم
آخه خب چطوریییییی. خسته شدم دیگه -
Mahdieh te نگفتم ک اینطوری بشی گفتم ک بدونی تلاشتو کردی
-
@Sally اونا گاون...صداتم خیلی خوبه
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 آررره خب ۱۰۰ خودمو گذاشتم ...
-
Mahdieh te اینو بدون تا اینجا ۱۰۰ خودتو گذاشتی این اخر شل کنی ۱۰۰ میشه ۹۰
بعدش میگی ای کاش -
Mahdieh te بایدی در کار نیست ولی بهتره بخونی و بترکونی
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 فردا نخونم چی؟ بهتر میشم مطمئنم. هیج برنامهای ندارم برای فردا
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
0yasin.sh0 خودم میدونم صدام خوبه بیشتر وقت ها هم حال میده مثلاً اینجا کلی دوست پیدا کردم ولی.... یه وقت هایی واقعا اذیت کننده است همش مسخره بازی در میارن نیمذارن جدی حرف بزنی ادای صدات رو در میارن ووووو
ولی چی میشد یه صدای خوب نازک داشتم ؟ -
Mahdieh te میگم بایدی در کار نیست ولی مهدیه توصیه من اینه حداقل شده یه ده تا تست زیست ده تا شیمی ده تا ریاضی و...بزن چون هستن کسایی ک فردا قرار نیست درس بخونن چرا تو ده تست جلوتر نباشی ازشون؟
-
@Sally اونجا باید بگی مهم نیست به کف پام
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally ولی اشکال ندارن با خدا هماهنگ کردم زنگپی بعدی به عنوان یه پسر به اسم تارخ بدنیا بیام
-
@Sally تو هم به این موضوع ک قبلا تو این دنیا زندگی کردیم باور داری؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 بنظرم استراحت داشته باشه خوبه ولی ساعت صفر نه
استراحت واقعی
چیزی که واقعا بهش انرژی میده
بیرون رفتن با خوانواده
صحبت کردن با دوستا
خوابیدن
مثلاً نیاد سریال ببینه که ....
701572/1000113