هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 فردا نخونم چی؟ بهتر میشم مطمئنم. هیج برنامهای ندارم برای فردا
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
0yasin.sh0 خودم میدونم صدام خوبه بیشتر وقت ها هم حال میده مثلاً اینجا کلی دوست پیدا کردم ولی.... یه وقت هایی واقعا اذیت کننده است همش مسخره بازی در میارن نیمذارن جدی حرف بزنی ادای صدات رو در میارن ووووو
ولی چی میشد یه صدای خوب نازک داشتم ؟ -
Mahdieh te میگم بایدی در کار نیست ولی مهدیه توصیه من اینه حداقل شده یه ده تا تست زیست ده تا شیمی ده تا ریاضی و...بزن چون هستن کسایی ک فردا قرار نیست درس بخونن چرا تو ده تست جلوتر نباشی ازشون؟
-
@Sally اونجا باید بگی مهم نیست به کف پام
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally ولی اشکال ندارن با خدا هماهنگ کردم زنگپی بعدی به عنوان یه پسر به اسم تارخ بدنیا بیام
-
@Sally تو هم به این موضوع ک قبلا تو این دنیا زندگی کردیم باور داری؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 بنظرم استراحت داشته باشه خوبه ولی ساعت صفر نه
استراحت واقعی
چیزی که واقعا بهش انرژی میده
بیرون رفتن با خوانواده
صحبت کردن با دوستا
خوابیدن
مثلاً نیاد سریال ببینه که .... -
@Sally مرسییی سارا دقیقا منظورم همینه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 اره یه بار یه دانشجو حقوق قانعم کرد بعد دو ساعت بحث کردن
-
خعب سارا خانوم و مهدیه خانوم با اجازتون من برم بخوابم فردا باید صبح زود بیدارشم
-
Mahdieh te دانش آموزان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 اِه چرا. ۵ ساعت میخونم فردا خوبه؟ توی تاپیک گزارشکار میگم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to 0yasin.sh0 on ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 شب بخیر امیدوارم موفق باشی
-
Mahdieh te عالیهولی فردا تو بیشتر به استراحت اختصاص بده...
-
@Sally همچنین
-
@Sally
-
-
میدونین
گفتنش راحته
انجام دادنش سخت
نمیشد همه چیز انقدر سخت نبود؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
خب خب
باز میرم تو تابوت زیبایم و آف میشم تا کنکور
دلم براتون تنگ میشه بابای
کابوس های رنگی رنگی ببینید 🫂
قول میدم بهترین خودم باشم اما اگه قبول نشدم میشه من رو بذارین تو چمدون تون ببرین تهران ؟؟؟Michael Vey و Kourosh Mousavi (دو عدد خرخون که امسال موفقیتشون رو میبینم دست و جیغ و هوراااا)
(بابا من صندلی نمیخوام یه چندتا روزنامه بدین بذارم رو زمین تو دانشگاه موردعلاقم درس بخونم) -
به عنوان یه پشت کنکوری میگم
حتی اگ قراره پشت بمونین
سعی کنید درصد بالا تو کنکور بزنید
واقعا رو عملکرد سال بعدتون کاملا تاثیرگذاره. -
اکثرا حرفای درستی زده
شاید ندونه ولی من تحسین میکنم سرسختیشو!
701585/1000113