هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
SARA_replied to در حال بارگذاری... on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to erfan wizard on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
@Deleted-Account0 کی برد سفید سا سیاه تا یک جایی رو دنبال کردم.
سیاه اونجا یی که من اومدم اولش خوب موقعیت ها خوب داشت.
بعدش تا اونجای که بودم یک سری مهره ها رو از دست داد -
چه ساکت...
-
@Farhadd
آره درست میگی الان دیدم خیلی زیادن ://
سلامت خوبه قابل درک بود ولی زیاد اما این کلا قابل درک نی -
-
در حال بارگذاری...replied to Reza-H on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H فایله؟
-
در حال بارگذاری...replied to Reza-H on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza-H
.-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -....- .-.-.- -....- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- -....- -....- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / -....- .-.-.- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- / -....- -....- .-.-.- .-.-.- -....- -....- / .-.-.- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- -....- -....- / -....- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- .-.-.- -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- -....- .-.-.- .-.-.- / -....- .-.-.- -....- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- .-.-.- .-.-.- .-.-.- / .-.-.- -....- .-.-.- .-.-.- / -..-. / .-.-.- .-.-.- -....- .-.-.- / -....- .-.-.- / .-.-.- .-.-.-یه همچین چیزی تو فایله بود
-
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در حال بارگذاری...
خب. درواقعا نمیتونم توضیح بدم چیه.
یه چالش ابداعیه -
در حال بارگذاری...replied to Reza-H on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط در حال بارگذاری... انجام شده
Reza-H وقتی نمیتونی توضیح بدی
آدمو کنجکاو نکن خواهشا
الان این شده یکی پروژه های من... باید کشف کنم چی هست -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza-H on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
Reza-H مورسه؟
کد رمز با مورس زده شده؟ البته / اینا رو نمی دونم چرا هستن -
jahad_121
خوبه. نزدیک شدین -
erfan wizardreplied to jahad_121 on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
بازی که لینکش هست من سفید بودم -
Reza-H فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط Reza-H انجام شده
در حال بارگذاری...
خب. اگر بگم که بی معنی میشه
اگر چیزی به ذهنتون نرسید تو شخصی میتونم توضیح بدم -
Reza-H از اونجا که همه حروف رو بلد نیستم و الان یادم رفته نمی تونم ترجمه کنم
خدا نگهدار
-
jahad_121
منم بلد نبودم
در واقع مترجم هایی وجود داره. -
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ بله بله
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fateme-goli وای خدااااااااا
صدای تو خاص نیست؟!
خیلی قشنگه خیلی قشنگ صدات شبیه دختر رو عکس پروفایلته
من خوبم فقط دارم از درد میمیرموای نرگس
بهتری ؟
می دونی یاد چی افتادم ؟همون که میگه خوبم خوبم دارم می میرم
تو عصر یخبندان -
خیلی خسته ام
و بسیار خوابم میاد -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to AmirBarsam on ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی دیگه کسی که اینترنت خودشو خاموش میکنه به اینترنت دختر داداشش وصل میشه مرز های صرفه جویی رو جابجا کرده
I_Fatemeh_lاین دیگه صرفه جویی نیست
اینجا باید خساست رو تعریف کرد -
ببین آقای .....
تو بالا بری پایین بیای من دوازدهم نمیام
چرت نگو کخ یکی دوازدهم تابستون نیومد تو مهر به بعد تو درسا افتاد
به من نگووووووو که استادا ویترینن
استاد موقاری ویترینه
تو اصن عکسشو دیدی
چه برسه به تدریسش
ویترین اونیه که میاد سر کلاس و برنلمه میچینه فقط از تابع نمودار ون
و یه رسم تابع قدرمطلق
و تعیین علامت میگهویترین استاد زیسته که به سبک عمارلو میخواد با نقاشی و رنگی رنگی توضیح
بدهای دوس ندارم اول کاری میگین هیچی نمیشن
من راضیم پول بدم به یکی که واقعیت رو بگه ولی ناامید نکنه
راهکار بدهنه شما که فقط منو پنجا تومن پول میبینیم و نه قیافه منو
و نه موفقیت من براتون مهمه نه هیچکس دیگه
شما براتون این مهمه که چجوری یه آزمون رو بپیچونین نگیرین
شما فقط دنبال اینید که اونو بگیرین
وگرنه فردا رو میکنی به بابام میگی
ما گفتیم این هیچی نمیشه
ولی من نمیذارم
میشناسمتون
هوووف
701850/1000113