هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من پیر فنا بدم جوانم کردی
من مرده بدم ز زندگانم کردیمیترسیدم که گم شوم در ره تو
اکنون نشوم گم که نشانم کردی
مولانا -
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa خیلیم عالی من تازه دو روز پیش متوجه شدم که گروه و اینا چیه ویس جناب عالی رو گوش کردم چیزی نفهمیدم
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
I_Fatemeh_l خوبم میسی تو چطوری؟
-
واقعا چرا پیج اونو فالو می کنن؟!
-
I_Fatemeh_lreplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE شکر،منم عالی
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
کافر همه را به کیش خود پندارد -
0yasin.sh0replied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0yasin.sh0 من که رفتم مسافرتم
امیر مسعود اصفهانم نمیخوای دعوتمون کنی خونتون؟ @ABR_DJعه به سلامتییی به یادت بودیم
دعوت نمیخواد پاشو برو خونشون به من گفته هرکی بیاد کباب و چلو گوشت میدم -
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l آدرس خونه عمهم رو میدم
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ هه
-
0yasin.sh0 من به بار عید امسال دوتا پسر عمو هام که یکیشون 21 سال و اون یکی نهمه تو اتاق گیر اوردن دورم چادر پیچیدن بعد پتو بعدشم انقدر زدنم
ولی دختر خاله من بزرگ شده نمیشه دیگه از این شوخیا باهاش کرد -
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 نه خدایی من گیج ککندم ندیدی امضا رو نزدیک نشوید اینجا یه نفر فقط حرفمو میفهمه
-
AmirBarsamreplied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ شد ۹ تا
-
Rahman Aareplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE این میسی هم جدیده دا بیچاره فردوسیی
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 باز من به تو رو دادم پررو شدی
-
Rahman Aa داداشت ته لوس بازیه
-
0yasin.sh0replied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE اخ من اردو رفته بودم با راننده کل کل میکردیم بعد نامرد با دبیر عربی مون با پتو شروع کردن به زدن منم نامردی نکردم جفتشون رو از زیر پا کشیدم
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa اصلا هیچی نفهمیدم
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ برو بابا هواداری تو دارم میکنم
-
I_Fatemeh_lreplied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ خیلی ممنون
703209/1000113