هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0 نگرفتی منظورمو
-
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 امضا رو دریاب
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa اونو دریابیدم ویس رو نفهمیدم
-
0yasin.sh0replied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE واضح تر بگو
-
0yasin.sh0replied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l شمال قرار نبود بیای که بعد منم بندازی تو صندوق ببری شیراز؟
عه چه ادم خسیسی،ولش عمه جان بیا سمت ما مهمون ما شو -
0yasin.sh0 داداش ولش کن اصلا خوب نیس
-
0yasin.sh0replied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE پس بگذریم
-
AmirBarsamreplied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ همون ۶ ۷ تا عشق که گفتی منظورمه
-
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 یاسین مال کوچونیی؟
-
AmirBarsamreplied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
۱۱ تا نوشتم اون ۹ تا رو هم جور میکنم مینویسم -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ بابا خب چرا از واقعیت فرار میکنی من امارتو دارم تازه صفراشو نزاشتم نگفتم 60 70 تا عشق سابقت
-
AmirBarsamreplied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 خدا وکیلی ویس به این خوبی
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa کوچونی؟
گلستان شهرستان کلاله -
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
Rahman Aa گمرو بابا هیچیش معلوم نبود از یکی دیگه پرسیدم که منظور رحمان چی بودش؟
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 اونی که باید بدونه میدونه که من آمار واقعیم چیه
-
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 به به تابستون میرسم خدمتتت
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ اونی که باید بدونه که نمیدونه رو من بزار پرینت گند کاری هاتو بگیرم بعد که به پام بیوفتی میفهمی گودرت یاسینو
-
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 اون یکی کی بود اون حرفمو نفهمیده قطعا اونم از اون یکی پرسیده
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa قدمت رو چشم یکم زودتر بیا به شالی کاریا برسیم کارگر نیاز داریم
703233/1000113