هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa نه اون فهمیده از اعضای گروهه
-
این پست پاک شده!
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
0yasin.sh0
طلا که پاکه چه منتشر به خاکه -
I_Fatemeh_lreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 آره
گلستان نمیایم مازندران و گیلان بعدم آذربایجان -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ هه بزار من اگر خرابت نکردم پیش اونی که باید بدونه و نمیدونه و قراره بدونه اون چیزایی رو که نمیدونه
-
Rahman Aareplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 عه عه عه عهعه عه عه خب پسس برنج دارید اعقا بیا معانله کنیم خرما یا خارک یا هرچی من میدم تو برنج رد کن بیاد البت برنج کامفیروز استان فارسم خوبه ها ولی رو برنج شمال کلاشم
-
I_Fatemeh_l تو مگه کنکوری نمیشی دیگه
مسافرتت چیه دیگه
بشین درستو بخون -
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 باشه
-
I_Fatemeh_lreplied to Tatlı.oğlan on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE هنوز وارد تابستون نشدیمایشالا هفته اول تیر
-
0yasin.sh0replied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
I_Fatemeh_l خب تا مازندران راهی نیست با مینی بوس ها میام
بقیش با شما ماشینتون چیه بگو ببینم تو صندوق جا میشم -
دیگه نمیگم ینی دیگه نباید بگم
-
I_Fatemeh_l از کرج رد شدین یه وقت بیاید در خدمتیم
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa نه بابا اونطوری نیست در حد مصرف خودمون چون واقعا شالی گرونه...
ولی خب برنج طارم دم سیاهه داداش -
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
-
0yasin.sh0replied to I_Fatemeh_l on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اقا خدایی فردا ازمون بود نرفتم اون ور امدم اینجا وایی امشب دعوا ..........................
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۵ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa اهه فردا ازمون دارم ولی حوصله ندارم بیخیالش
-
ما اولویت برای سفر بعد کنکور بنده چابهاره یک جای عشقققق
-
@ABR_DJ ریمیکس جدید چی داری؟
-
عایا من.......ام؟؟
(تودلی)
703254/1000113