هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@M-Tina
وای نرگس من می خوابم بدتر میشم که
اصلا خوابمم به هم ریخته ،ساعت نمی دونم چند بود سرم رو میز گذاشته بودم خوابم برد،ساعت ۴ بیدار شدم تا ۶
۶ خوابیدم تا ۹ -
@m-mahdi-kavoosi اینا اصلا درست نیس ی سریا پیجای اینستا گرامی اومدن چرت گفتن واس خودشون
روحیتونو با اینا خراب نکنید -
یکی داره میخنده به روزگاری که وفا نداره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا این حالو نصیب هیچ آدمی نکنه://
-
@m-mahdi-kavoosi
اینا درست نیست حاجی... -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to lO_Ol on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@Soniaaa
مامان منم همین رو میگه ، صندلی خونه ما از بچگی دوست داشت کمد بشه باباش اجازه نداد ولی کسی حرفم رو باور نمیکنه -
پرستو بابایی درستش کن خب...
یه روزت یا یه نصفه روزت ممکنه کلا بره
ولی درستش کن
کلا نباید بخوابی تااا شب بعد از خستگی بیهوش میشی ولی درست میشه دیگه!
از منم بد بود الان واسم محدودیت هم گزاشتن
بهتر شده
ولی دوست دارم الان بخوابم
کلا ریاضی تست میزنم شیره ی وجودمو میمکه -
پرستو بابایی آدم یه سری موقعیت ها رو تجربه میکنه که ادمای دیگه که به کنار دلش میخواد اون حال نصیب گرگ بیابون هم نشه
-
چه اوضاع مسخره ایه که چی اخه یعنی چی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Ta.f on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-mahdi-kavoosi
این ردیف اول برای دانشگاه های تاپه بنظرم
شهید بهشتی،تهران و..... -
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
ریاضی دشمن خونی منه
آره بایدددد درستش کنم ،می خوام بشه ها ولی ...
امیدوارم بشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to AmirBarsam on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
آره دقیقااا ،خیلی بده -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to ma.a on ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
امسال با معدل 17 هم پزشکی داریم
726410/1000113