هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-Shajarian خاک بر سر من که انگیزشی من تویی
انگیزه که هیچ عنگیزه هم نمیدادی
50 بزن به کارتم -
@M-Shajarian فدات من زیاد رک نیستم رعایت حالتو میکنم عزیز
-
@سینا-بیات
خب منافعی در میان بوده ....
شما همین الان جای پوتین باشین ، حاضرین برای رسیدن به خواسته هاتون مردم و غیرنظامی ها رو مورد هدف قرار بدین؟@M-Shajarian چه کسانی؟ در چه حد؟ به این سادگی که نیست! ولی من حاضرم برای جمعیت 140 میلیونی کشورم(ایرانی هستم، ولی چون گفتید جای پوتین الان خودم رو گذاشتم جای آقای پوتین
) حتی 1 میلیون خارجی رو هم قربانی کنم! البته اگر وضع سیاسیم رو خراب تر نکنه!
-
@M-Shajarian چه کسانی؟ در چه حد؟ به این سادگی که نیست! ولی من حاضرم برای جمعیت 140 میلیونی کشورم(ایرانی هستم، ولی چون گفتید جای پوتین الان خودم رو گذاشتم جای آقای پوتین
-
@M-Shajarian فدات عجیجم
-
@سینا-بیات ولی واقعا کمترین میزان غیر نظامی در جنگ اوکراین کشته شده، چون واقع بین باشیم میبینیم کشته شدن غیر نظامیان به نفع روسیه نیست
@سینا-بیات آمار رو که چک کردم(از رسانه های غربی!) هر ماه حدود 100-200 غیر نظامی کشته شده، البته این برای طرف روس هم هست، همین چند روز پیش بود که ویدئویی از نیروهای اوکراینی منتشر میشه که برای گرفتن یک ماشین چند سرنشین روس که غیر نظامی بودن رو میکشن!
-
@M-Shajarian چه کسانی؟ در چه حد؟ به این سادگی که نیست! ولی من حاضرم برای جمعیت 140 میلیونی کشورم(ایرانی هستم، ولی چون گفتید جای پوتین الان خودم رو گذاشتم جای آقای پوتین
@سینا-بیات من خیلی اهل سیاست نیستم
یعنی شاید در حد ماهی چند پیام رو دنبال میکنمعلاوه بر ناتو و. ... پوتین برای دستیابی به منطقه مشترک مرزی بین اوکراین و روسیه هم این جنگ رو راه انداخته
نمی دونم... ولی اینکه مردم دارن تلف میشن نمیتونم قانع بشم... -
@سینا-بیات ولی واقعا کمترین میزان غیر نظامی در جنگ اوکراین کشته شده، چون واقع بین باشیم میبینیم کشته شدن غیر نظامیان به نفع روسیه نیست
-
@سینا-بیات من خیلی اهل سیاست نیستم
یعنی شاید در حد ماهی چند پیام رو دنبال میکنمعلاوه بر ناتو و. ... پوتین برای دستیابی به منطقه مشترک مرزی بین اوکراین و روسیه هم این جنگ رو راه انداخته
نمی دونم... ولی اینکه مردم دارن تلف میشن نمیتونم قانع بشم...@M-Shajarian بله خوب، مردم اوکراین سختی زیادی کشیدن! ولی میشه گفت تقصیر خودشون هم هست، به یک دلقک رای دادن(میدونید که، زلنسکی قبلا بازیگر فیلم کمدی بود، حتی شاید چند تا از فیلماش رو قبلا دیده باشید)، یادمه قبل از جنگ که شایعه شده بود قراره روس ها به اوکراین حمله کنن میلیون ها اوکراینی رفته بودن تو خیابون میگفتن روسیه هیچ غلطی نمیتونه بکنه، حمله کنه بهمون هم میجنگیم و نمیترسیم!
-
@سینا-بیات آمار رو که چک کردم(از رسانه های غربی!) هر ماه حدود 100-200 غیر نظامی کشته شده، البته این برای طرف روس هم هست، همین چند روز پیش بود که ویدئویی از نیروهای اوکراینی منتشر میشه که برای گرفتن یک ماشین چند سرنشین روس که غیر نظامی بودن رو میکشن!