هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aa اهاا تراز آموزش پرورش چی؟
-
@0yasin-sh0 اون که فنا به فنا قشنگ به فناست هیچی با این وضع گمونم باید یا به سربازی سلام کنم یا به رشته جز پزشکی یا به ۱۴۰۳
Rahman Aa به سربازی سلام کن حقوق هم میدن
-
Hhh Hh (من با درصد ۳۰ وقتی یکی میگه با ۷۰ بد زدم
)
-
@0yasin-sh0 اون که فنا به فنا قشنگ به فناست هیچی با این وضع گمونم باید یا به سربازی سلام کنم یا به رشته جز پزشکی یا به ۱۴۰۳
-
Rahman Aa پول بیخیال باو باس با این وضع برم ادامه کارم با پسرخالم و از قیدو بند خودم راحت کنم والا خریت نکنم بهترعه
Rahman Aa درواقع سال پیشم خریت کردی پشت موندی
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟ -
Hhh Hh (من با درصد ۳۰ وقتی یکی میگه با ۷۰ بد زدم
)
-
Hhh Hh جدی من غرور بیجا ندارم واس زیست فقط باتوجه به دانسته هام و همه اینا حق من بالاتر بود واس همین ناراضیم واگرنه ۷۰ درصد خوبیه
Rahman Aa کنکور تیر انتقامی بود از بچه های خداتو شکر کن
-
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟@0yasin-sh0 نه کنکور بیخیال کاری که می انجام میدم ۱۰۰ برابر کنکورعه و ارزششو داره هم مالی که حرف نداره هم آسایش و راحت میشم خدای الکی کار به اون خوبی رها کردم الان تو این ۱ سال پسرخاله ۴ برابر کرده دارایشو و من هنوز تو کف سوال زیستم
-
موقعیتشو داری بعد کنکور میخوای بدی؟ -
@0yasin-sh0 نه کنکور بیخیال کاری که می انجام میدم ۱۰۰ برابر کنکورعه و ارزششو داره هم مالی که حرف نداره هم آسایش و راحت میشم خدای الکی کار به اون خوبی رها کردم الان تو این ۱ سال پسرخاله ۴ برابر کرده دارایشو و من هنوز تو کف سوال زیستم
Rahman Aa میگم خریت کردی قبول نمیکنی خودم باید منیجرت میشدم
میتونی درصد رضایت رو از @Younes-D-IUT بپرسی (جرعت داری یونس کمتر از ۱۵۰ بگو) -
Rahman Aa ن اون میشه توربوخریت پلاس
-
بیخیال زشته هعی خر خر میکنیم
-
Rahman Aa کنکور تیر انتقامی بود از بچه های خداتو شکر کن
-
@0yasin-sh0 یاسین. پری روز خونه تو تهرون دادم به دوتا از اقوام برن یکی دو روز کار داشتن تهرون جا برا موندن نداشتن بعدش آبروم بردن یعنی گند زدن
Rahman Aa عه...چرا؟
راستی عروسی پسرخالت کی هس؟ -
Rahman Aa اوهه دارک شد
-
Rahman Aa عه...چرا؟
راستی عروسی پسرخالت کی هس؟