هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یکی به منم دکتر شدنم تبریک بگه دلم خواست
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Galadriel on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Galadriel هرچند منو نمیشناسید
ولی تبریککککککککک️️ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh تشکر
-
وسط خوشبختی و خوشحالی از وضع زندگیم
یه دفعه از درون پوچ میشم و حس میکنم از همه چی بدم میاد
انگیزم رو از دست میدم و دوست ندارم هیچ کاری انجام بدم
بدترین حس دنیاست لعنتی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh نظام هم 6-3-3؟
-
چرا انقدر خستهام؟
واقعا نمیفهمم
تازه اول وقتیه که باید انرژی داشته باشم
چون یه شهریورِ به شدت شلوغ دارم و قراره روز و شبم رو نشناسم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh خب الان من اعتراضو ثبت کردم
از کجا میتونم نتیجه اعتراضو ببینم و پیگیری کنم؟ -
عه راستی بچهها
نتایج کنکور اومده
نمیدونم رتبههاتون رو اصن
فقط تبریک میگم به خاطر راه جدیدی که قراره شروع کنید((: -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to maryam111 on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 مچکرم از لطفتون
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh بله
بعد زمانی که نتیجه اش میاد برای همه یکسانه؟ یعنی خودشون تاریخی رو اعلام کردن؟ نمیدونید کی میاد؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh مجددا تشکر
خیلی ممنون که هردفعه به کمکتون نیاز داریم از هیچ چیز دریغ نمیکنید -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to maryam111 on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
دقیقا حال الان من -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو
آخ
ایرادی نداره ،من فراموش کردم تبریک بگم به شما
دقیقا از رنج رتبتون اطلاع ندارم ولی بازم تبریک میگم ،به هر حال نتیجه کلی تلاشتون بوده:) -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این یکیو دیگه برنمیتابم!
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی از زمین و آسمان داره درد نازل میشه برای من امروز
758521/1000113