هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Rahman Aa
همه میگن ماز با زیستش شناخته شده
آهان پس قلمچی بهتره حالا چرا؟ -
Mehrsa 14 دانشگاه چرا بسته است؟ترم تابستونه هست
استادا هم هستن
خو مهم علاقس.ولی بازم با فکر جلو برو . -
Gharibe Gomnam
قلمچی -
دندون زودتر به درآمد میرسی
نیاز نیست برای درآمد بالا حتما تخصص بگیری فقط دوره هاشو میگذرونی اگه دوست داشتی
الان یه دندونپزشک عمومی داره کار زیبایی یا ایمپلنت انجام میده در صورتیکه متخصص های این رشته ها هم هستن یه عده اصلا براشون مهم نیست که کدوم دندونپزشک متخصصه و پیش هر دندونپزشکی ایمپلنت و ... رو انجام میدن
ولی باید بدونی که قرار با دندون سر و کار داشته باشی که یه میلیمتر هم مهمه -
-
Mehrsa 14 نه مرکز استان ها تیپ دو هستن و بین رتبه ۱۲۰۰ اینا میگیرن منظورم از شهرستان ها اونایی هستن که مرکز استان ها نیستن مثلا بوشهر با ۱۲۰۰ دندون گرفته از منطقه ۳ و تا ۱۴۰۰ اینا پزشکی روزانه گرفته معمولا تیپ دو ها بین ۹۰۰تا ۱۴۰۰ اینا روزانه میگیرن
-
jahad_121
اینم حرفیه -
@Venus655
خب علاقه هم شرطه
من به کلا از هرچی که مربوط به دندون میشه بدم میاد همش هم حس میکنم دندون پزشکا مثل جوشکارن
واحدهاشم دوست ندارم -
f.nalist
پس قلمچی
ممنون -
Mehrsa 14 ها برو داشکده دندون و پزشکی
بعد اونجا یه چندتا استاد پیدا میکنی بالاخره
منم برا انتخاب رشتم سر شغل ها رفتم
چندتا مطب فیزیولوژی چندتا رادیولوژی چندتا بیو و غیره
خیلی قشنگ برام وقت میگذاشتن و توضیح میدان -
Gharibe Gomnam همه غلط میکنن زیستش پر غلطه و بی منطق ترین زیست عمرمه ( آمپرم زد بالا ) ببین همه ازمونا غلط دارن حتی کنکور ماز دیگه شورشو در آوردن بخاطر اینکه بگه من خاص ترم یک سوالاتی طرح میکنه که خود طراح هم اشتباه میکنه سوال غلط میشه تا موقع ای که ماز این مشکلشو کل نکنه زیست قلمچی بهتر از مازه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
خواهش میکنم -
این پست پاک شده!
-
Mehrsa 14
تو آزمون میدادی مهرسا؟ -
Gharibe Gomnam
آره باید علاقه داشته باشی وگرنه نمیتونی کارتو درست انجام بدی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
من از وقتی وصل شدم به بانک تست قلمچی
دیدم چه گنجینه ایه لامصب -
فردا بیام انجمن و با شعر به خاک و خون بکشم.... ️
761534/1000113