هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حق خورییییی اخه چطور دلتون میاد اینکارو میکنید یه بوکسور پوستش کنده شده ک اماده شده ... خیلی باید نامردددد باشی ک به راحتی بازی رو میدید به حریف ... من ک نمیبخشمتون
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al فینال استان بود
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al نه دیگ رفت تا یه سال دیگ خیلی براش زحمت کشیدم نبودی ببینی چطور حق خوردن ... نه فقد من یه چند نفر دیگهم همینطور شدن
-
اکانتش رو دیدم یاد FADH2 افتادم
-
@Danial-al نه دیگ رفت تا یه سال دیگ خیلی براش زحمت کشیدم نبودی ببینی چطور حق خوردن ... نه فقد من یه چند نفر دیگهم همینطور شدن
-
_ Reza _ ورزشه دیگه ...
اینم شما که امتیازی نیست ...
مسابقه پیش رو چیا هست ،مسابقه تیمی چیزی نیست ؟نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al بوکس همینش بده ک امتیازی نیست حق خوریش زیاده ...
چرا هست ولی دیگ شرکت نمیکنم ایشالا بعد کنکور -
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من به قولم عمل کردم ... حداقل از همین خیالم راحته
-
@Danial-al بوکس همینش بده ک امتیازی نیست حق خوریش زیاده ...
چرا هست ولی دیگ شرکت نمیکنم ایشالا بعد کنکور -
_ Reza _ مثلا نمی تونی بری از چند نفر که تجربه راهو دارن سوال کنی اگه کل تایمو بزاری برا سال دیگه اوضاع چطوره ؟
چون امسال سال آخره معافیت داری
باید انتخاب کنی بین ورزشو و درسنوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al دانیال من هنوز ۱۸ سالمه این رده سنی بزرگسالان بود ک از همین سن شروع میشه و دیگ تا وقتی زنده ای همینه ... مثلا همین حریف من ۲۷ سالش بود فرصت ک هست حالا ولی خب نشد ک بشه
-
@Danial-al دانیال من هنوز ۱۸ سالمه این رده سنی بزرگسالان بود ک از همین سن شروع میشه و دیگ تا وقتی زنده ای همینه ... مثلا همین حریف من ۲۷ سالش بود فرصت ک هست حالا ولی خب نشد ک بشه
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al یه روز درمیان تمرین میکنم تا کنکور نسبتا اماده باشم بعدش دیگ هر روزش میکنم ک اماده بشم
-
@Danial-al یه روز درمیان تمرین میکنم تا کنکور نسبتا اماده باشم بعدش دیگ هر روزش میکنم ک اماده بشم
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al سنی اره ولی خب وزنش اوکی بود ... مربیش با رئیس هیئت استان یه باندن خیلی هوا شاگرداش داشت
-
کاغذای خط خطی از کناره در باز پنجره میپرن توی کوچه
سرحال از این که آزاد شدن نمیدونن که اسیره دل سنگ باد شدن
دیگه بیداری شب عادتمه همدم سکوت تنهایی من تیک تیک ساعتمهقمیشی
-
هوففف بریم ادامه زیست
-
@Danial-al سنی اره ولی خب وزنش اوکی بود ... مربیش با رئیس هیئت استان یه باندن خیلی هوا شاگرداش داشت
-
_ Reza _ شده دیگه ...
اینا چیزا درست میشه فقط امسالو هیچ روزشو از دست نده
استراحتتو کن بعدش برو پا درسِتنوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al همینکارو میکنم دیگ تمرکز فقط روی درس
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده