هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg خودمم همینجورم
-
@infinitie-a عهههههه یادمممم اومد کیانپارس
هعی پارس خزر میومد تو ذهنمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi چی؟
چطور؟
-
M Tg خودمم همینجورم
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi ولی یبار اشتباه خوندنم جنسیت یه ادمو تغییر داد در همین انجمن
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی راست میگه نت الان کنده
من خودم با سیمکارت اومدم که سرعت خوبه
-
@masoumeh-shokrollahi چی؟
چطور؟
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a همین چند دقیقه پیش داشتم محل زندگی ی نفرو ب مامانم میگفتم کیانپارسن من اسمشو یادم نمیومد هعی پارس خزر میومد تو ذهنم
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg کیووو
-
M Tg کیووو
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط M Tg انجام شده@masoumeh-shokrollahi تا یه چند وقتی ارمیای انجمن @Ermia-Mirzakhani رو المیرا میدونستم
البته وقتی هم متوجه شدم ارمیا بودن فرقی نکرد ایشون همچنان المیرا هستن -
مهشید حسن زاده 0 اوخی عزیزم مبارکهههه
دکور زدی بعد دادی اجار؟نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg نه خوداتاقه کمد ورگال داره منتها من میخواستم کلا بجز کاغذدیواریش که رنگش خوبه بنظرم اتاقوتغییر بدم براهمین این مدت مشغول گشت وگذار بودم براش
ولی خب همش رف برا یه سال دیگه...
خداکنه زودبگذره -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-forouzanfar
نه من که قائمشهرم
ولی فک کنم بابل یا ساری داشته باشن
هوم حتما -
@masoumeh-shokrollahi تا یه چند وقتی ارمیای انجمن @Ermia-Mirzakhani رو المیرا میدونستم
البته وقتی هم متوجه شدم ارمیا بودن فرقی نکرد ایشون همچنان المیرا هستننوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شدهM Tg منم اسمشونو خیلی از اقای اینفینیتی شنیدم بعد هعی میگفتن عشقم و اینا فک میکردم دختره اسمشم ب دخترا میخورد
-
M Tg منم اسمشونو خیلی از اقای اینفینیتی شنیدم بعد هعی میگفتن عشقم و اینا فک میکردم دختره اسمشم ب دخترا میخورد
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi بیخیال حالا
-
M Tg منم اسمشونو خیلی از اقای اینفینیتی شنیدم بعد هعی میگفتن عشقم و اینا فک میکردم دختره اسمشم ب دخترا میخورد
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیییی؟؟؟
عشقش کیههه -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وبازهم موضوع ارمیاااااا استعاره از الف...
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دارم صداتو گوش میدم معصومه
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
با تحقیقات به عمل آمده نتیجه میگیرم
خود قائمشهر 10 تا اتاق فرار داره -
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a می خوای بیام دنبالت ببرمت؟؟؟
یه گیم نت توی گلستانه... پیداش کن دیگه خووو
پ.ن : کار داره به جاهای باریک میکشهخط اولو خوندم گرخیدم
بعد خط آخر خنثی اش کرد
من کلا از اهواز فقط زیتون تا طرفای ملی راه و یه مقدارم از کیانپارس بلدمبخوام بیام گلستان، قطعا گم میشم
آدرس بده
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@zahra-forouzanfar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a می خوای بیام دنبالت ببرمت؟؟؟
یه گیم نت توی گلستانه... پیداش کن دیگه خووو
پ.ن : کار داره به جاهای باریک میکشهخط اولو خوندم گرخیدم
بعد خط آخر خنثی اش کرد
من کلا از اهواز فقط زیتون تا طرفای ملی راه و یه مقدارم از کیانپارس بلدمبخوام بیام گلستان، قطعا گم میشم
آدرس بده
نمی تونم ادرس بدم خووو... یه ایدی اینستا یه بار بهت دادم.... از اون برو
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
چرا همچین نتیجه ای گرفتی؟
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg خیلی بد شده اینا خیلی سرو صدا میکردن ب زحمت ی لحظه سکوت شد و من گرفتم وگرنه یکی قبلش گرفته بودم همش صدا اهنگ میومد پاک کردم
-
چیییی؟؟؟
عشقش کیهههنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-forouzanfar عشقش ارمیاس
-
@saghi-mortazavi
چرا همچین نتیجه ای گرفتی؟
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
اشتباه نتیجه گرفتم؟!
تو نت زدم دیدم هست