هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نمیدونم شاید خیلی هاتون نیاز داشته باشید که اینو بخونید:
"ببین اتفاق عجیبی نیوفتاده فقط توی موقعیتی قرار گرفتی که قبلا توش نبودی، واسه همین طبیعیه که کمی احساس گیجی کنی، بهش میگن تجربه و امتداد همهی این تجربه ها اسمش زندگیه، فقط داری زندگی میکنی!" -
تو دانشگاه یکی نیست که به شما یاد بده چجوری سوزن رو بزنید به بچه مردم که اذیتش نکنید
هی تو چرا رگ نداری
چرا رگت نیست
چرا من پیدا نمیکنم
چهار بار دست طرفو سوراخ کردی آخر سر نتونستی برسی به رگ یه بار نزدیک مچ یه بار این ور یه بار اون ورتاسف باره
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم چرا ولی یه لحظه دلم خواستم رشتم ریاضی بود و برای قبول شدن تو رشته مهندسی هوافضای دانشگاه امیرکبیر درس میخوندم
-
نمیدونم چرا ولی یه لحظه دلم خواستم رشتم ریاضی بود و برای قبول شدن تو رشته مهندسی هوافضای دانشگاه امیرکبیر درس میخوندم
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان خبری از ثبت نام ترمیم نشد؟؟؟ کسی از اداره نپرسیده حضوری؟
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلم برا مدرسه تنگ نشده
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@نویسنده-کوچولو
چیا مینویسی
رمان
شعر
نمایشنامهنوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شدهSaudade 19 0 هیچ کدومم
خودمم نمیدونم
-
واقعا من حس میکنم عفونت گوش بگیرم بعد دیدن ویدیو شجاعی
-
مآهور
منم مهندسی شیمی یا نفت شهید بهشتی
/صنعتی اصفهان -
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اتفاقات خاطره انگیز دانشگاه»»»مدرسه
-
تو دانشگاه یکی نیست که به شما یاد بده چجوری سوزن رو بزنید به بچه مردم که اذیتش نکنید
هی تو چرا رگ نداری
چرا رگت نیست
چرا من پیدا نمیکنم
چهار بار دست طرفو سوراخ کردی آخر سر نتونستی برسی به رگ یه بار نزدیک مچ یه بار این ور یه بار اون ورتاسف باره
@f-nalist
نهایتش ادم خودشو بهتر می شناسه اصلان قبول من بد رگ رگم مشخص نیست
چرااا وقتی میگم از پشت دست باز اصرار دارند رو هر دو دست ادم سوراخ کنند اخرشم نشه بیاند پشت دست. -
@f-nalist
نهایتش ادم خودشو بهتر می شناسه اصلان قبول من بد رگ رگم مشخص نیست
چرااا وقتی میگم از پشت دست باز اصرار دارند رو هر دو دست ادم سوراخ کنند اخرشم نشه بیاند پشت دست.jahad_121
یعنی چی
گیریم طرف داشت می مرد حتما باید تو دست چپش میخورد
دست راستش نمیشد کاری کرد
اون نباید بتونه پیدا کنه
اصن مگه میشه -
jahad_121
یعنی چی
گیریم طرف داشت می مرد حتما باید تو دست چپش میخورد
دست راستش نمیشد کاری کرد
اون نباید بتونه پیدا کنه
اصن مگه میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده@f-nalist
عده خاصی اند که واقعا این مهارت رو دارند
من دیدم هی امتحان می کنند تو چربی می زنتد رگ نیست.ولی خب واقعان یک سری افراد هستند رگشون به خوبی مشخص نیست.
ولی اگر پرستار مهارتش خوب باشه می تونه واقعان.
من بعد از مدت ها یک خانمی دیدم تونست برام بگیره اونم رو دست راستم نشد ولی رو دست چپم تونست خیلی خوشم اومد ازش بهم گفت از این به بعد برو بگو اخر یکی پیدا شد بتونه رگمو پیدا کنه دیگه جا شو تو ذهنم نگه داشتم به پرستار ها میگم
ولی واقعاا اگر پرستار وارد باشه می تونه.
بعضیا واقعا دست ادم سوراخ می کنند بدجور -
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
پرتقال دان زادان
-
@f-nalist
عده خاصی اند که واقعا این مهارت رو دارند
من دیدم هی امتحان می کنند تو چربی می زنتد رگ نیست.ولی خب واقعان یک سری افراد هستند رگشون به خوبی مشخص نیست.
ولی اگر پرستار مهارتش خوب باشه می تونه واقعان.
من بعد از مدت ها یک خانمی دیدم تونست برام بگیره اونم رو دست راستم نشد ولی رو دست چپم تونست خیلی خوشم اومد ازش بهم گفت از این به بعد برو بگو اخر یکی پیدا شد بتونه رگمو پیدا کنه دیگه جا شو تو ذهنم نگه داشتم به پرستار ها میگم
ولی واقعاا اگر پرستار وارد باشه می تونه.
بعضیا واقعا دست ادم سوراخ می کنند بدجورjahad_121
واقعا اینایی که میگن رگت معلوم نیست میخوان از سرشون باز کنند به نظرم
مثلا من رفته بودم برای چکاپ
انقدر قشنگ زد نه درد داشت نه دستم بعدش درد گرفت نه هیچ چیز دیگه ای
با اینکه یه بار تو درمونگاه پدرم در اومد
رگ همون رگه دیگه چی شد شما پیدا کردین اون نکرد -
officer k
حلالت نمیکنم علی اگه موقع کار بیشتر از یه بار دست یه بنده خدایی رو سوراخ کنی برای یه کار