هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
۸۰ درصد بچه ها خیلی خوبن
هیچ وقت فکرشو نمیکردم بتونم این فضا رو ترک کنم.
همه خونگرم و صمیمی و مهربونن🥲
با شخصیتن..
ولی اکثرا بقول آقا فرزام که اکانت فیک میزنن…
یا یه سری قوانین قبلا آلا داشت ، و بچه ها پایبند بودن
احترام همو نگه میداشتن
مزاحمت ایجاد نمیکردن
ولی الان…
بیخیال …
وقتی دارم اذیت میشم بنظرتون باید چیکار کنم؟؟
از خیلی وقت بود تصمیم گرفتم برم ، ولی ، بخاطر رفع اشکال و..موندم
و بخاطر انرژی مثبتی که از بچه ها میگرفتم…
ولی الان یه اتفاقاتی افتاد، چندمین باره که داره تکرار میشه … که بار منفی ای ک روم میزاره بیشتر از مثبته…نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شده@kosar-ab
تو جامعه هم دزد و خلافکار و ...... هست مردم باید از زندگی ببرن و بکشن خودشونو ؟ نه دیگه
هر چی هست به ناظم و مدیر بگو اون حل کنن من خودم اینکارو میکنم. خودتم توجه نکن
قطعا تویه جامعه یا فضایی یه چیزایی پیش میاد که برخلاف میل توئه یا اذیتت میکنه .
باید درست برخورد کنی باهاش و گاها توجه نکنی . واسه همه اینجا مشگلاتی پیش اومده . ناراحتی بوده
قرار باشه ما به هر کس , هر حرف و اتفاقی اهمیت بدیم که نمیشد با ارامش زندگی کرد .
هر چند خودت صلاحتو بهتر میدونی . خواستم بگم تو این فضا همچین چیزایی طبیعی پیش بیاد ولی تو باید جوری برخورد کنی اصلا برات مهم نباشه و تاثیر نزاره
اینکه بار منفی و مثبت کدومش روتو اثر بزاره به انتخاب و دیدگاه تو ربط داره و گرنه اتفاق ناگوار و ادم مزخرف همه جا هست اینجا نشد ؟ تلگرام . اینستا یا اصلا فضای واقعی -
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حالا وایستید من برم نهار بخورم بیام بعد خداحافظی کنید
حرف نزن تو
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii
چشمحالا چرا ؟
-
@نویسنده-کوچولو
قبول دارم
رفتم تیکت پشتیبانی گفتم محدودیت ایجاد کنین برا اکانت زدنتو یه روز چهار تا اکانت؟؟
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
قبول دارم
رفتم تیکت پشتیبانی گفتم محدودیت ایجاد کنین برا اکانت زدنتو یه روز چهار تا اکانت؟؟
هی چی بگم
-
@نویسنده-کوچولو
قبول دارم
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شده@kosar-ab
برین به ناظم و مدیر بگین اونا سریعتر بررسی میکنن . تیکت پشتیبانی میخواد چیکار وقتی اینجا مدیر و ناظم داره
منطقی برخورد کنید . جا نزنید اون ادم مزخرف که فیک زده خوشحال شه بگه به به اذیتش کردم جا زد رفت
به مسئولش بگو بزار رسیدگی کنه .
منم ناشناس کلی بد و بیراه گفتن باید خودمو میکشتم ؟ یکیشم اتفاقا گفت بمیرناشناسو برداشتم الان راحتم .
-
@kosar-ab
تو جامعه هم دزد و خلافکار و ...... هست مردم باید از زندگی ببرن و بکشن خودشونو ؟ نه دیگه
هر چی هست به ناظم و مدیر بگو اون حل کنن من خودم اینکارو میکنم. خودتم توجه نکن
قطعا تویه جامعه یا فضایی یه چیزایی پیش میاد که برخلاف میل توئه یا اذیتت میکنه .
باید درست برخورد کنی باهاش و گاها توجه نکنی . واسه همه اینجا مشگلاتی پیش اومده . ناراحتی بوده
قرار باشه ما به هر کس , هر حرف و اتفاقی اهمیت بدیم که نمیشد با ارامش زندگی کرد .
هر چند خودت صلاحتو بهتر میدونی . خواستم بگم تو این فضا همچین چیزایی طبیعی پیش بیاد ولی تو باید جوری برخورد کنی اصلا برات مهم نباشه و تاثیر نزاره
اینکه بار منفی و مثبت کدومش روتو اثر بزاره به انتخاب و دیدگاه تو ربط داره و گرنه اتفاق ناگوار و ادم مزخرف همه جا هست اینجا نشد ؟ تلگرام . اینستا یا اصلا فضای واقعینوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ay درسته کاملا، ولی حداقل الان وقتش نیست ذهنم درگیر یه سری افراد شه…این افراد احمق همه جا ریختن
تو جامعه در دسترستن میتونی برینی بهشون
ولی الان، تو سایت چیکار میتونی کنی
جامعه واقعی و این فضارو باهم مقایسه میکنی؟ -
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شده
کاش میشد بفهمی پشت هر فیکی کی نشسته قشنگ ب حسابش میرسیدیم
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
@Ay درسته کاملا، ولی حداقل الان وقتش نیست ذهنم درگیر یه سری افراد شه…این افراد احمق همه جا ریختن
تو جامعه در دسترستن میتونی برینی بهشون
جامعه واقعی و این فضارو باهم مقایسه میکنی؟نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-ab
دسترسی مگه فقط فیزیکه . گزارش بزن درجا اخراج کنن@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چت ببند بزار کسی جز فالوورات نتونه بیاد چت
الان هر کی وقتی چتت باز باشه میتونه بیاد چت . ببیند کسی نیاد
کسی اذیت کرد و فیک بود؟ گزارش . به ناظم بگو@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جامعه واقعی و این فضارو باهم مقایسه میکنی؟
من مقایسه نکردم . منظورو بد گرفتی
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو نه سلما جان
فعلا واسه امروز
برم بخونمخب خداروشکر
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi چون گفتی عمق اصلیه
وقتی شکلو نگا میکنی گاسترینی از همه پایین تره ک