هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
بگو از کجا آوردی اون چشمای مثل گربه
-
فقط وقتی که از همشهریای خودشون میپرسن اصالتااااا همونجایی هستین؟!
بعد باد میندازن تو گلو و میگن آره
+خب که چی حالا؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to officer k on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
f.nalist
خوبه که خوبی
نه
بی حالم
خستهم
چشمامم درد میکنه
خوابمم میاد
ولی راضیم
این مهمهعالییه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
من منظورم 150 ساله داداش نه ته شجره نامه
همینقدر کفایته
الان اینی که گفتی برمیگرده به مطالعات نهم که میشه ابتدای شکل گیری جمعیت که یعنی خیلی قدیمی -
فقط اینو بدونید وقتی یکی چیزیو داره و واقعا اصیل باشه جار نمیزنه تازه خیلی هم خاکی برخورد مبکنه
حالا میخواد پول باشه، میخواد خونه باشه، میخواد میزان تقربش نسبت به خدا باشه یا هر چیز دیگه ای -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
احسسسسسسسسنت
تکبییییییییییییییییر -
AmirBarsamreplied to f.nalist on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
f.nalist
نه خب منم منظورم همین بود
سال ۶۰ فک کنم خونه آقاجون من(که با هم تو یه کوچهایم) اولین خونه این محله از شهر بوده و بقیهش بیابون بوده -
دانشگاه این شهر رو دوست داشتم
ولی دیگه پامم اونجا نمیذارم
حالا اگر رتبم بخوره بعدها...
اینا همینجا اینجوری کلاس میذارن
پاشم برم بگم اصالتا از فلان روستای فلان شهر کرمانم که دیگه... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
اها گرفتم -
سردرد امونم برید...
تموم شوووو دیگ...️ -
بچه ها یه کد تخفیف برا مارکوپولو ماز دارم اگه کسی خواست بگه بفرستم براش
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
AmirBarsamreplied to officer k on ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
officer k اگه شین محشر رو می حنیف تلفظ کردی قبوله شهناز جون (تیکه کلام حنیف)
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی خب ،مستمر ترم چیدن ...
دوشنبه یکی
چهارشنبه یکی
بقیش هم تو عید
وای دینیو بدم فقط -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
من وقتی سلام اینجوری میکنم شما انقدر با انرژی فرض کنید و انقدر با انرژی جواب بدین
@ABR_DJ
officer k -
یاسین دلم برات تنگ شد یهو
0yasin.sh0 -
یکسری مواقع ک میخوای زمان بگذره دقیقا زمان کش میاد...
حالا اگ ی روز عادی بود الان هشت شب بود... -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:))
882751/1000113