هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Ay
سلام
یک جا تو شیمی ده هست که تصویر سوختن ش گذاشته
و داره نوار منیزیم می سوزنه و نوش داده که سفید رنگهکه کنارشم یک تصویر بود سوختن گوگرد بود فکر کنم یک شعله ابی رنگی داشت
فکر کنم داخل فصل 2 /1شیمی 10 بود اگر اشتباه نکنم پایین صفحه هم هستجا های دیگم از شیمی فکر کنم اشاره ای شده و لی اینجا تصویر سوختنش هست که نشون میده سفید رنگه. یک نوار پیچ گیچی رو می سوزنه.
-
خداقوت
روزتون بخیر.
چ جالب -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
یک جا تو شیمی ده هست که تصویر سوختن ش گذاشته
و داره نوار منیزیم می سوزنه و نوش داده که سفید رنگهاره دقیقا داشتم شیمی دهم تست میزدم بعد اینو دیدم تو اون صفحه که سوختن گوگرد و سدیم و مینزیم عکساش هست نکته از اونجا برداشته میشه
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
که کنارشم یک تصویر بود سوختن گوگرد بود فکر کنم یک شعله ابی رنگی داشت
فکر کنم داخل فصل 2 /1شیمی 10 بود اگر اشتباه نکنم پایین صفحه هم هستدقیقا . فصل 2
خیلی ممنون -
@Ay
خواهش می کنم موفق باشید.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۲، ۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این اصلا خوب نیست
هوففف -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۸ اسفند ۱۴۰۲، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 دیگه الان بلندم باهام شوخی نکنید
-
@Ay در ترین های 1402️ گفته است:
سلام سلام
امیدوارم حال دلتون خوب باشه و سال بعد هر جا که دوست دارید باشیدسلام امیدوارم تو هم همیشه حال دلت خوب باشه و تندرست باشی و به چیزی که میخوای برسی
@ABR_DJ
اولین و بهترین رفیقم ,با معرفت ترین , کمک میکنه ترین ,خوب حرف میزنه ترین , میدونم امسال موفق میشه , گلادیاتور فن ترینممنون ازت
ایشالا تو هم امسال موفق بشی
خوب حرف زدن ملاک نیست ایشالا که همگی شبیه حرفایی که میزنیم باشیم
یه لحظه گفتم خدایا منظورش از گلادیاتور چیه بعد فهمیدم گلادیاتور ادبیات( فدایی) منظورته -
@Ay
امیدوارم حالتون خوب باشه
و ممنون بابت ترین های قشنگتون🥰 -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۲۸ اسفند ۱۴۰۲، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fatemegoli8282 باش
-
نزدیک عید هر چی خراسانی هست قشمه
-
اینجا کسی از قشم نیس ن؟!
-
-
-
خوشحالم از اینکه کمکتان کردم
889181/1000113