هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
حیف میشم ولی باشه -
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من فهمیدم خانوم اچ چرا هر پنج دقیقه یبار رگباری لایک میکنن
اول همه رو یه دور لایک میکنن بعد میشینن بخوننشون
یاد اون مصاحبه رتبه برترا افتادم میگفتن اول یه دور روزنامه وار زیست رو بخونین بعد عمیق بشین -
AmirBarsamreplied to Saudade 19 0 on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saudade 19 0 دهنت سرویس
ZDM میگفت مودبانه دهنت سرویس میشه دهنتون سرویس -
Saudade 19 0replied to AmirBarsam on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگفت مودبانه دهنت سرویس میشه دهنتون سرویس
خراب ادبتم اصلا
-
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
توی گروه دانشگاه یکی یه روز گفت کدوم یونی؟ بعد من فکر کردم داره فحش میده اومدم برم برخورد فیزیکی کنم
بچهها توجیهم کردن منظورش اینه که «کدوم دانشگاه؟» و بعد دیگه اونوقت رفتم برخورد شیمیایی کردم باهاش -
:)))
-
AmirBarsamreplied to Saudade 19 0 on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saudade 19 0 خجالتم نده
-
_ Reza _
تندیس «بشهی منه، فداش بشم منه»سال ۱۴۰۲ هم تعلق میگیره به تو -
یه بارم یکی اومده بود میگفت اینا با من پرابلم دارن
منم نوشتم مشکلت با مشکل چیه؟! -
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
ایشالا که در برخورد های شیمیایی خدا یکیو بذاره سر راهت هم تو شفا پیدا کنی هم طرف مقابل -
AmirBarsamreplied to danial hosseiny on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
danial hosseinyreplied to AmirBarsam on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
من متوجه نشدم تو چی گفتی چون احتمالا تو متوجه نشدی من چی گفتم -
Ainoorreplied to danial hosseiny on ۱ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Saudade 19 0
سلام
ممنون
ولی همه رو نمیخونم(یا نمیرسم... یا متوجه نمیشم) -
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_ Reza _
تندیس «بشهی منه، فداش بشم منه»سال ۱۴۰۲ هم تعلق میگیره به تواونوقت به کدامین گناه
-
Hhh Hh
همینطوره
شایدم همینطوره
یادم نیس کدوم -
Saudade 19 0
ممنون بابت حسن توجهتون️
893743/1000113