هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat آها، یعنی ساختمونی چیزی که لازم نیست بسازم نه؟
و راستی، این تصمیما که گفتی، خودش مستقیم اشاره میکنه فلان تصمیم باعث میشه مثلا ۲۰۰ تا pp بگیری؟ یا بعد از تصمیم یهویی میبینی عه ppات زیاد شد؟Akito ببین ساختمون ها رو یه توضیح بدم
از بالایی سمت راست شروع میکنم و به سمت چپ حرکت میکنم و ردیف به ردیف میام پایین
خب اولی فرودگاهه برای هواپیماهات که توی ایالت ساخته میشه نه منطقه
دومی جادست که کمک میکنه که ساختمون هایی که توی اون ایالت ساخته میشه سریع تر ساخته بشه، سوخت راحت تر به نیروهات برسه و منابع بیشتری از اون ایالت بتونی برداری!(برای دیدن منابع هر ایالت روی بخش تجارت که از توش منابع اولیه میخری کلیک کن.
بعدیش هم رادار هست که اگه بردش برسه میتونی نیروهای بقیه کشور ها رو ببینی(تعداد دیویژن هاشون)، و همینطور باف مثبت میدن توی نبرد های هوایی توی برد خودشون، برای ساخت این یکی باید توی ریسرچ هات تحقیقات رو کرده باشی و هرچقدر توی ریسرچ ها بخش رادار، بیشتر تحقیق کرده باشی رادار های با برد بیشتری میتونی بسازی(سیستمش اینجوریه که تعدادی توی هر ایالته، حداکثر 6، اگر ریسرچت اولیه باشه یکی دو تا رادار میتونی توی ایالت بسازی که بردشون کمه، اگه بیشتر ریسرچ کرده باشی بیشتر و برد رادار اون ایالت بیشتر میشه.
بعدی هم که ضد هوایی که توی نبرد های هوایی کمک میکنه و برای یه سری کشورا مثل انگلیس و آلمان مهمه.
بعدی هم کارخونه مردمیه که کاربردشون اینه هر چیزی توی بازی با کارخونه مردمی ساخته میشه، حالا شاید بگی من 30 تا کارخونه مثلا دارم، چرا تو ساخت و ساز ها فقط 10 تاشون استفاده میشن؟ اون به علت یه سیستم مزخرف به اسم کانسامر گوده که توضیح میدم جدا برات.
بعدی هم که کارخونه نظامیه و تولید سلاح و قطار
بعدی هم که یه جورایی پالایشگاهه که بحث نفتی و ... داره، یکی از چیزایی هست که خیلی کم ساخته میشه، فکر نکنم بهش نیاز پیدا کنی...، ساختش نمیصرفه، ندیدم کسی استفاده کنه مگر در مواقع خاص. بعدی هم ناوال داکیارده کارخونه کشتی سازی که فقط توی ایالت های ساحلی ساخته میشه. اگه کشور محصور در خشکی باشی طبیعتا نداری و نمیتونی بسازی. بعدی هم راکته که باز با ریسرچ باز میشه برای بمباران کارخونه های دشمن در برد خودشون(دقت کن جای خوب بسازی، نزدیک دشمن، یهو نیای وسط سیبری پایگاه موشکی بسازی!)
بحث بعدی سیلو هست اون سیستم نفت رو بخخوای جدا توضیح میدم. بعدی هم تبدیل کارخونه های مردمی به نظامی یا برعکس که توصیه نمیشه استفاده کنی به دلایلی که بخوای میگم.
بعدی هم نیروگاه هسته ای هست که تنها کاربردش تولید بمب اتمه که سیستم بمب اتم رو بخوای توضیح میدم بهت. چهار تای پایین هیچ کدوم تو ایالت کامل ساخته نمیشن، توی هر منطقه ساخته میشن، دوتای اولی مربوط به سیستم سوخت رسانیه که خیلی پیچیدست و بحث مفصل باهات باید بکنم و حرفا دارم سرش. بعدی هم دفاع زمینیه و بعدی هم بندر و بعدی هم دفاع دریایی، در باری دفاع ها هم حرف دارم باهاتپس در نهایت هیچ سازه ای pp نمیده!
-
SiliS مطمعنی؟ رمت پایینه یا کارت گرافیک؟
-
خب منم اومدم رو سیستم
این عکسو نگاه، هروقت روی اون علامت تعجبه نگه میدارم این تبه میاد و میگه باید فایتر و تاکتیکال بمبر بسازی
ولی توی لیستی که برای ساخت هواپیما دارم اصلا فایتر و تاکتیکال بمبر نیست
-
138f5963-dd49-44f7-bc3b-037fe2bd29bb.mp4
@f-nalist
@AmirBardia
Sunniva
@Comrade_Bayat
@NO-077
@NADPH
@Hamed-s
@Hamid-s
Aqua
Gharibe Gomnam
Galadriel
_ Reza _
Reza-H
ramses kabir
razie_
officer k
Michael Vey
Sachli
@danial-hosseiny
DexterMoreRight
jahad_121
JuDi
Hhh Hh
liy2099
lO_Ol
@Zahra-HD
Zahra2020
Narges_
Nasrinsani
Foruhar
_____
@_Mahdieh
@_maya
Akito
Ainoor
Anzw 18
خانوم لوبیا
@حساب-کاربری-حذف-شده
چیچک
مآهور
زهرا بنده خدا 2
پرستو بابایی
رفته
آقا فرهادم نتونستم منشن کنم
فککنم همه منشن شدن
لبخند بزنین=))Blue28
خیلی مرسی
احساساتی شدم حیح ಥ_ಥ -
Akito ببین ساختمون ها رو یه توضیح بدم
از بالایی سمت راست شروع میکنم و به سمت چپ حرکت میکنم و ردیف به ردیف میام پایین
خب اولی فرودگاهه برای هواپیماهات که توی ایالت ساخته میشه نه منطقه
دومی جادست که کمک میکنه که ساختمون هایی که توی اون ایالت ساخته میشه سریع تر ساخته بشه، سوخت راحت تر به نیروهات برسه و منابع بیشتری از اون ایالت بتونی برداری!(برای دیدن منابع هر ایالت روی بخش تجارت که از توش منابع اولیه میخری کلیک کن.
بعدیش هم رادار هست که اگه بردش برسه میتونی نیروهای بقیه کشور ها رو ببینی(تعداد دیویژن هاشون)، و همینطور باف مثبت میدن توی نبرد های هوایی توی برد خودشون، برای ساخت این یکی باید توی ریسرچ هات تحقیقات رو کرده باشی و هرچقدر توی ریسرچ ها بخش رادار، بیشتر تحقیق کرده باشی رادار های با برد بیشتری میتونی بسازی(سیستمش اینجوریه که تعدادی توی هر ایالته، حداکثر 6، اگر ریسرچت اولیه باشه یکی دو تا رادار میتونی توی ایالت بسازی که بردشون کمه، اگه بیشتر ریسرچ کرده باشی بیشتر و برد رادار اون ایالت بیشتر میشه.
بعدی هم که ضد هوایی که توی نبرد های هوایی کمک میکنه و برای یه سری کشورا مثل انگلیس و آلمان مهمه.
بعدی هم کارخونه مردمیه که کاربردشون اینه هر چیزی توی بازی با کارخونه مردمی ساخته میشه، حالا شاید بگی من 30 تا کارخونه مثلا دارم، چرا تو ساخت و ساز ها فقط 10 تاشون استفاده میشن؟ اون به علت یه سیستم مزخرف به اسم کانسامر گوده که توضیح میدم جدا برات.
بعدی هم که کارخونه نظامیه و تولید سلاح و قطار
بعدی هم که یه جورایی پالایشگاهه که بحث نفتی و ... داره، یکی از چیزایی هست که خیلی کم ساخته میشه، فکر نکنم بهش نیاز پیدا کنی...، ساختش نمیصرفه، ندیدم کسی استفاده کنه مگر در مواقع خاص. بعدی هم ناوال داکیارده کارخونه کشتی سازی که فقط توی ایالت های ساحلی ساخته میشه. اگه کشور محصور در خشکی باشی طبیعتا نداری و نمیتونی بسازی. بعدی هم راکته که باز با ریسرچ باز میشه برای بمباران کارخونه های دشمن در برد خودشون(دقت کن جای خوب بسازی، نزدیک دشمن، یهو نیای وسط سیبری پایگاه موشکی بسازی!)
بحث بعدی سیلو هست اون سیستم نفت رو بخخوای جدا توضیح میدم. بعدی هم تبدیل کارخونه های مردمی به نظامی یا برعکس که توصیه نمیشه استفاده کنی به دلایلی که بخوای میگم.
بعدی هم نیروگاه هسته ای هست که تنها کاربردش تولید بمب اتمه که سیستم بمب اتم رو بخوای توضیح میدم بهت. چهار تای پایین هیچ کدوم تو ایالت کامل ساخته نمیشن، توی هر منطقه ساخته میشن، دوتای اولی مربوط به سیستم سوخت رسانیه که خیلی پیچیدست و بحث مفصل باهات باید بکنم و حرفا دارم سرش. بعدی هم دفاع زمینیه و بعدی هم بندر و بعدی هم دفاع دریایی، در باری دفاع ها هم حرف دارم باهاتپس در نهایت هیچ سازه ای pp نمیده!
@Comrade_Bayat خوندمش، مرسی و مچکرم
کانسامر گودز رو یه یارویی یه توضیحاتی میداد... -
138f5963-dd49-44f7-bc3b-037fe2bd29bb.mp4
@f-nalist
@AmirBardia
Sunniva
@Comrade_Bayat
@NO-077
@NADPH
@Hamed-s
@Hamid-s
Aqua
Gharibe Gomnam
Galadriel
_ Reza _
Reza-H
ramses kabir
razie_
officer k
Michael Vey
Sachli
@danial-hosseiny
DexterMoreRight
jahad_121
JuDi
Hhh Hh
liy2099
lO_Ol
@Zahra-HD
Zahra2020
Narges_
Nasrinsani
Foruhar
_____
@_Mahdieh
@_maya
Akito
Ainoor
Anzw 18
خانوم لوبیا
@حساب-کاربری-حذف-شده
چیچک
مآهور
زهرا بنده خدا 2
پرستو بابایی
رفته
آقا فرهادم نتونستم منشن کنم
فککنم همه منشن شدن
لبخند بزنین=)) -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
SiliS از جایی ضربه خوردی که انتظار نداشتی
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
-
@NO-077
متاسفانه فعلا زیر دوربین تک تیرانداز ها هستم و از ترس جونم نمیتونم وایفو رو توضیح بدم -
البته دقت کن ببینی چی میخوای از بازی، هر فوکوسی که افکتاش بهتر بود رو نباید بری، چون یهو میبینی مثلا آلمانی، هیتلر سرنگون میشه حکومت دموکرات میشه
@Comrade_Bayat اره مثلا یه راهنمایی شنیده بودم که اول با راینهارد(یا یه همچین اسمی...) شروع کنم که راحتتر فرانسه رو بگیرم
-
SiliS
درود بر شما -
@حساب-کاربری-حذف-شده دعا کن کسی اسکرین نگرفته باشع