هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
SiliS والا اعدام رو که من نگفتم
البته درسته که وایفو همسر خیالیه... ولی خب مسایل سانسوری دقیقا از همینجا شروع میشه -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
چگونه دختر کاوایی شویم:
پوست استخوان باشید -
SiliS
نههههه -
SiliS والا اعدام رو که من نگفتم
البته درسته که وایفو همسر خیالیه... ولی خب مسایل سانسوری دقیقا از همینجا شروع میشه -
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حساب-کاربری-حذف-شده خب پس ..؟
-
SiliS
جهت دیس آکیتو بود -
Akito
شوخی میکنم ناراحت میشین؟ -
@حساب-کاربری-حذف-شده مرسی واقعا(پای سیستمم نمیتونم استیکر مد نظر رو بفرستم
)
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
@حساب-کاربری-حذف-شده نه بابا
سر اینا اگه قراره ناراحت بشم که از بچه پنج ساله کمترم
ولی جدای از شوخی، ایرادی نداره -
در مورد کانسامر گود هم بگم، تو یه سری کارخونه داری که اگه روی آیکون فکتوری بالای صفحه نگه داری مینویسه چی داری، مثلا انگلیس اول بازی 14 تا کارخونه نظامی داره 30 تا مردمی. با نظامیا میشه اسلحه ساخت با مردمیا ساختمون، ولی تمام مدرمیا برای ساخت و ساز نمیره و یه بخشیش رو مردم بر میدارن به اسم کانزامر گود، که اینجاست:
توی عکس مشخصه، طرف یه درصدی از تمام کارخانه های مردمی و نظامیت برمیداره، یه عدد میشه اون تعداد از مردمی هات کم میکنه، مثلا اگه 10 تا مردمی 5 تا نظامی داشته باشی، و کانسامر گود 33 درصد باشه، میاد 33 درصد جمع مردمی و نظامی رو حساب میکنه، از مردمی ها برمیداره و بقیش رو آزاد میزاره برای ساخت و ساز، یعنی در این صورت تو 5 تا کارخونه مردمی برای ساخت و ساز داری. -
@حساب-کاربری-حذف-شده نه بابا
سر اینا اگه قراره ناراحت بشم که از بچه پنج ساله کمترم
ولی جدای از شوخی، ایرادی ندارهAkito
اینقدر به فرازم گفتم ستاره بلاکم کرد -
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر کس به تمنای کسی غرق نیاز است
-
-
ولی خب تو فوکوس تیری مینویسه باف های همه چی رو، مثلا توی فوکوس ها نشون میده که کشورت میره تو جنگ داخلی، یا کشورت بدون جنگ داخلی به ایدئولوژی مورد نظرت میرسه، یا یه درصدی احتمال جنگ هست یه درصدی احتمال هست جنگ داخلی نشه و ایدئولوژی عوض بشه.
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dutch courage
-
در مورد کانسامر گود هم بگم، تو یه سری کارخونه داری که اگه روی آیکون فکتوری بالای صفحه نگه داری مینویسه چی داری، مثلا انگلیس اول بازی 14 تا کارخونه نظامی داره 30 تا مردمی. با نظامیا میشه اسلحه ساخت با مردمیا ساختمون، ولی تمام مدرمیا برای ساخت و ساز نمیره و یه بخشیش رو مردم بر میدارن به اسم کانزامر گود، که اینجاست:
توی عکس مشخصه، طرف یه درصدی از تمام کارخانه های مردمی و نظامیت برمیداره، یه عدد میشه اون تعداد از مردمی هات کم میکنه، مثلا اگه 10 تا مردمی 5 تا نظامی داشته باشی، و کانسامر گود 33 درصد باشه، میاد 33 درصد جمع مردمی و نظامی رو حساب میکنه، از مردمی ها برمیداره و بقیش رو آزاد میزاره برای ساخت و ساز، یعنی در این صورت تو 5 تا کارخونه مردمی برای ساخت و ساز داری.@Comrade_Bayat خب با فوکوس تری و مشاور ها میشه کانسامر گود رو اورد پایین؟
-
@حساب-کاربری-حذف-شده