هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Maaah on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mahdieh باشه مهدیه خط فاصله منم میرم پیاده روی بعد خواب ریلکس باش فردا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از فردا شب می تونم برم بیرون:)
به این فکر کن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از فردا می تونم چت کنم بی دغدغه
-
از فردا می تونم بخوابم بیشتر
-
از فردا می تونم برم سمت علاقه مندی هام
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از فردا می تونم بیشتر به خودم توجه کنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیی:))
بازم شکر .. -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم از لطفعلی خان زندم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از فردا دیگه این کتابا رو نمی خونم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی من میخوام برم کوه چادر بزنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا به هر چی که صلاح می دونی قانعم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
یه مدت کوه لازمم
آرامش مطلق -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ولی متاسفانه طرفای ما جنگل ها کلا اتیش گرفتن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۲۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
عع چرا ؟
بابت گرما ؟
984588/1000113