هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 آخه اینم ریاضی بود
هر دفعه هم بحث کنکور میشد میگفت تو با ۲۰۰۰ نرفتی(حالا خودم ۲۸۶۰ هم بودم) ولی من با ۵۰۰۰ رفتم، اشتباه کردی ممد:/ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom ای بابا بد شد
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این یکی دیگه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برگام سامانه قعال شد
-
بیا دیگههههه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایشالا که خوب باشه
ایشالا که خوب باشه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درحال دریافت اطلاعات یا حسییییییین
-
توروخدا خوب باش توروخدا خوب باش
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا خدا رو لودینگه
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تورو جون جدت زیر ۱۹ نیاد معدلم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خطا داد=///////////
-
CpR
آفرین واقعن شرایط محیطی خیلی مهمه
من از این لحاظ مشکلی نداشتم ولی از سال دوم فقط دیگه مامانم حامیم بود بقیه ازم بریدن و بعضی وقتا حتی با ی حرف گریه م میگرفت تو خانواده محدودیم میتونستم حتی چن سال پیش از این شرایط برم موندم بخاطر هدفم هعی... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تورو جون جدت زیر ۱۹ نیاد معدلم
من اشتباهی اومدم اینجا مث اینک همتون ک معدل 19ین این وسط من نخاله دراومدم
987841/1000113