هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی مسخره و حوصله سر بر
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to danial hosseiny on ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny سرچ کنین میاره
-
یبار با خودم میگم پزشکی روزانه هرجا شد بعد میترسم مردود بشع باز پشت بمونم پشیمون میشم
یبار میگم تعهدی قطعی بعد از اون طرف از خدمتش میترسم جای خیلی بدی بیفتم و کلن منصرف بشم که جریمه خوبیم نداره دیگ رسما رفتنت با خودته برگشتنت با خدا
از یه طرف دندون روزانه نمیشع که آرزوم بود
از طرف دیگ دندون تعهدی هم میترسم نشه 🦥
خدایا من چ کنم -
آزادم که کلن نمیتانم
-
خدایا هرچی که به صلاحمه برام اتفاق بیفته
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to _ Reza _ on ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ به نظر من(کی نظر منو خواست)
هردو رو روزانه بزن
بعد تعهدی دندان -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میخوام برم کلاس آشپزی ؟ آیا همچین کلاسی وجود داره؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
فنی حرفه ای جریانش چیه ؟ زیرشاخه هاش چین؟
چه مدت طول میکشه ؟
سخته؟
کسی خبر داره؟ -
@Sally توهم ایگنور کردنو ازم یاد گرفتیا
-
@Sally الان واسه کوچکترین چیزا کلاس هست شاید واسه اینم باشه
-
@Sally یوتیوب درخدمت شماست
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra.HD on ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
حضوری حال میده -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra.HD on ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra.HD
منشن ها رو خاموش کردم ندیدم ببخشید -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
شاید خنده دار باشه ولی میخوام برم کلاس سفره آرایی و اینا
از اینا که ژله تزینن میکنن -
-
@Sally تلگرام در خدمت شماست
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
قالی بافی هم باااااااحاااااااله
-
999318/1000113