هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
telma وقتی بجایی میرسی ک متوسل ب هرچی میشی فقط برااینکه دو قطره اشک بریزی بلکه فقط بفهمی زنده ای هنو یانه میفهمی اشک ریختن چ موهبتیه!
-
از این به بعد میام همه شو پی وی تو میفرستم
گروه هم ببینمت میفرستم
@Infinitie-A .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... -
pouya hosein pour
اتفاقا مادرم میگن یه ماهی قزل بگیریم بزاریم تو آکواریوم بهتره بعد بزرگ میشه میخوریمش
@سمیه-صادقلو
حسینی هست فامیلیشون
@yasin-sheibak
شکر
@دختر-بهار
چیزی که هست ولی با یک نفر حرف بزن حتما️
باشه؟
Narges Azadmanesh
میدونی بزرگترین زیباییش اینه حتی اونایی که مسلمونم نیستن حتی اونایی که دین هم ندارن میان اینجا اروم میشن حالشون خوب میشه -
@سمیه-صادقلو یکی از آشناهام
یه دختر ۲۱ ساله -
@Zahra-Zahraii
حقیقتش من هروقت که حالم خوب نیست میرم بخوابم که فرار کنم
یعنی به سمت خواب میرم واسه فرار
وقتی بیدار میشم همه چیز همونه
فقط زمان گذشته
واسه همین ترجیح میدم نخوابم -
maryam111
آخخخخخ دلم گرفت -
@Zahra-Zahraii
حقیقتش من هروقت که حالم خوب نیست میرم بخوابم که فرار کنم
یعنی به سمت خواب میرم واسه فرار
وقتی بیدار میشم همه چیز همونه
فقط زمان گذشته
واسه همین ترجیح میدم نخوابمGharibe Gomnam خب دیگ مگم دیگ بیدار نشم...
-
چرا وقتی تا حد مرگ خستم و دلم میخواد دو سه ساعت بخوابم
بعد از یک ربع یهو از خواب میپرم و دیگه خوابم نمیبره؟!