هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد خوشم نمیاد 🥴🥴
مگه اینکه امید منو بادمجون خور کنه@امیرمسعود-جعفری امید کیه ؟
-
@امیرمسعود-جعفری امید کیه ؟
مجتبی ازاد رفیقمه
-
@Mr-Wick از این ادمایی هستین که میگن
وقتی دارم حرف میزنم از چتم خارج نشو
وگرنه بهشون برمیخوره؟ -
M Tg نه اصلا
اگه موضوع جدی باشه آره خوشم نمیاد یکی قال بذاره آدمو
ینی هیشکی خوشش نمیاد نه که من باشم.
ولی اگه موضوع روزمره باشه و عادی نه مهم نیست خب همه مشغله دارن بالاخره -
@Mr-Wick من تا یک دقمیش رفتم . لوزه ها رو نمیدونم یک قسمتیشون رو ور میدارن :| تا از توده کم بشه البته اینطور که دکتر گفت بهم
مجتبی ازاد بهدمن گفت همه شو برمیدارم
-
-
@Mr-Wick بستنی یا نسکافه اینا هم میخوری لوزه هات بالا میاد ؟
-
@Mr-Wick تا یک مدت پدرت در اومده
تسلیت
-
سلام سوال دیروزمو باز تکرار میکنم
کسی بلده چطور میشه یه پست که قبلا تو آلا گذاشتن رو بفرستی تو یه پست دیگه ؟ -
کسی بلده چطور میشه یه پست که قبلا تو آلا گذاشتن رو بفرستی تو یه پست دیگه ؟Faez Fateminia اره عزیزم
کپیش کن همرو -
@m-hmt نه واقعیتش باید سر این مسائل صحبت بشه...من از یکی که اینطوری میکنه خوشم نمیاد سریع قطع رابطه میکنم...چه پسرش باشه چه دخترش
یه بار به یکی حیفم میومد بذارمش کناز و قطع ارتباط کنیم..گفتم چرا اینطوری میکنی؟چه حسی بهت دست میده؟گفت هیچی واقعیتش حوصلم نمیکشه و عادت کردم کلا مدلم اینطوریه
منم همون لحظه گفتم عه چه جالب منم مدلم اینطوریه که واسم مهمه این چیزا و وقتیکه واسم مهمه وقت میذارم پاش...پس امیدوارم بتونی درک کنی که دیگه نمیتونم با این اخلاقت کنار بیام..امیدوارم موفق باشی و مویدبعدش پیام داد و منم دیگه کلا نخونده پاک کردم
خلاصه مشکل شخصیتی که واسه آدم میاره به چیزای دیگه هم ریشه میندازه...و رواوناهم تاثیر میذاره
️
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt نه واقعیتش باید سر این مسائل صحبت بشه...من از یکی که اینطوری میکنه خوشم نمیاد سریع قطع رابطه میکنم...چه پسرش باشه چه دخترش
یه بار به یکی حیفم میومد بذارمش کناز و قطع ارتباط کنیم..گفتم چرا اینطوری میکنی؟چه حسی بهت دست میده؟گفت هیچی واقعیتش حوصلم نمیکشه و عادت کردم کلا مدلم اینطوریه
منم همون لحظه گفتم عه چه جالب منم مدلم اینطوریه که واسم مهمه این چیزا و وقتیکه واسم مهمه وقت میذارم پاش...پس امیدوارم بتونی درک کنی که دیگه نمیتونم با این اخلاقت کنار بیام..امیدوارم موفق باشی و مویدبعدش پیام داد و منم دیگه کلا نخونده پاک کردم
خلاصه مشکل شخصیتی که واسه آدم میاره به چیزای دیگه هم ریشه میندازه...و رواوناهم تاثیر میذاره
️
اوهوم
️
-
@Mr-Wick بستنی یا نسکافه اینا هم میخوری لوزه هات بالا میاد ؟
مجتبی ازاد آخ آخ اره
مشخصه درد همو میفهمیم....من با اینکه عاشق نسکافه و قهوه هستم کلا نمیتونم مصرف کنم -
کسی بلده چطور میشه یه پست که قبلا تو آلا گذاشتن رو بفرستی تو یه پست دیگه ؟Faez Fateminia نقل قول
-
@Alzahra-Daftar
️
-
Faez Fateminia اره عزیزم
کپیش کن همرو -
@m-hmt غذا مگه رو گاز نیست ؟