هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
چی بهتر ا اینکه یه روز یه کادو
به اسم زندگی رسید برام از بالا
تو این همه روزمرگی
تازگیا قدر میدونم خدا رو شکر
بالا سرمه سقف خونم
شکر بابت هر یه قطره خونم
(شکر)
زندگی که تو لحظه اومد
تو یه لحظه یهو میبینی دخلش اومد
پ منمو تو لحظه بودن
پس تا میتونم قدر میدونم -
@امیرمسعود-جعفری چون خودمونم همینیم...تو خونه همه مزاجشون فرق میکنه با من.
یا شادم من فرق میکنم با اونا
️آی دونت نو
ولی خیلی درد داره اینکه سر غذا هم تفاهم نداشته باشین تو یه خونه...بعد بدیش میدونی چیه؟؟
اینکه من مثلا از کره طبیعی بدم میاد بوش میزنه منو...مامانم هر روز صبح ینی هر روز صبح میگه پسرم بیا کره طبیعی هست بخور با عسل
الان بیست و خورده ای سال عمر گرفتم ازخدا ننم ینی نمیدونه من از چی خوشم میاد از چی خوشم نمیاد؟! -
چه کرمیه که چون بعد چند ساعت جواب پیام داده بعد چند ساعت جواب پیامشو میدم با اینکه گوشی دستمه
️
یه احوال پرسی ساده دو روز طول میکشه@m-hmt خیلی بده!
مشکل شخصیتی میاره واسه آدم این کار -
@Mr-Wick پس حتما بلوف میزنن
تجربه ی خودم میگه باید پذیرفت اختلاف ها رو .
مجتبی ازاد آره دقیقا!
-
مجتبی ازاد تو خانواده ما همین که سر یه غذا تفاهم داشته باشیم خیلی پیشرفت بزرگیه🥲
@امیرمسعود-جعفری همه جا همینه
-
چه کرمیه که چون بعد چند ساعت جواب پیام داده بعد چند ساعت جواب پیامشو میدم با اینکه گوشی دستمه
️
یه احوال پرسی ساده دو روز طول میکشه -
یه روح بزرگی تو حباب جسمت
منحصر بفرد این قصه توئه
دم در یه کادوئه با روبان قرمز،
یه زندگیه توش (آه)
یعنی خدا همین دور و وراست
میسازه تک تک چالشای تو رو برات
ولیکن نمیزاره بمونی تو حول ولاش
اگه از بیخ گوشت رد میشن حوادس یهو
نه شانس نزار اسمشو -
️آی دونت نو
ولی خیلی درد داره اینکه سر غذا هم تفاهم نداشته باشین تو یه خونه...بعد بدیش میدونی چیه؟؟
اینکه من مثلا از کره طبیعی بدم میاد بوش میزنه منو...مامانم هر روز صبح ینی هر روز صبح میگه پسرم بیا کره طبیعی هست بخور با عسل
الان بیست و خورده ای سال عمر گرفتم ازخدا ننم ینی نمیدونه من از چی خوشم میاد از چی خوشم نمیاد؟!@Mr-Wick ویک ببین یک ترکیب میگم بزن . کره محلی رو روش شکر بریز لای نون تافتون داغ داغ بزار و بخور . ببین اصن قابل توصیف نیست لذتش هم شیرینی هم لذیذ بودن کره لای نون گرممممم
-
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt خیلی بده!
مشکل شخصیتی میاره واسه آدم این کارتقصیر خودشونه یکی باید با اینا مثل خودشون رفتار کنه
️
البتهههه اصلا برا من اهمیتی نداره که انلاینه ولی سه ساعت بعد جواب میده
️
-
️آی دونت نو
الان بیست و خورده ای سال عمر گرفتم ازخدا ننم ینی نمیدونه من از چی خوشم میاد از چی خوشم نمیاد؟!@Mr-Wick کره خوب باشه بوش بیشتر دل ادمو میبره . شاید کرهه خیلی چرخش کردن یا ...
-
@m-hmt خیلی بده!
مشکل شخصیتی میاره واسه آدم این کارتقصیر خودشونه یکی باید با اینا مثل خودشون رفتار کنه
️
️
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt خیلی بده!
️
️
اخ از اون موقه که
برات دیگمهم نیس انه ولی سیننمیکنه -
️آی دونت نو
الان بیست و خورده ای سال عمر گرفتم ازخدا ننم ینی نمیدونه من از چی خوشم میاد از چی خوشم نمیاد؟! -
@Mr-Wick ویک ببین یک ترکیب میگم بزن . کره محلی رو روش شکر بریز لای نون تافتون داغ داغ بزار و بخور . ببین اصن قابل توصیف نیست لذتش هم شیرینی هم لذیذ بودن کره لای نون گرممممم
مجتبی ازاد من کلا از بوش بدم میاد آقا مجتبی اصلا هیچجوره نمیتونم بخورم...البته از لوزه هامه عفونت کردن متاسفانه بخاطر آسم و خساسیتم...دکتر گفته باید عمل شی برش دارم لوزه هاتو منم الان نمیتونم برم حقیقتا باید بعد کنکور برم!
-
@Alzahra-Daftar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
سلام بهتری ؟سلام عزیز
ممنونم
بهتر که هستم ولی افقیم🥲🥲
️
-
@m-hmt عه از این غذا مشترکا اول ازدواج
-
@Alzahra-Daftar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
سلام بهتری ؟سلام عزیز
ممنونم
بهتر که هستم ولی افقیم🥲🥲
️
-
مجتبی ازاد من کلا از بوش بدم میاد آقا مجتبی اصلا هیچجوره نمیتونم بخورم...البته از لوزه هامه عفونت کردن متاسفانه بخاطر آسم و خساسیتم...دکتر گفته باید عمل شی برش دارم لوزه هاتو منم الان نمیتونم برم حقیقتا باید بعد کنکور برم!
@Mr-Wick اوه اوه لوزههههه . بد دردیه لامصب بد دردیه . عملش هم از خودش فجیع تر :| درکت میکنم نخور پس .