هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Alzahra-Daftar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt
سلام بهتری ؟سلام عزیز
ممنونم
بهتر که هستم ولی افقیم🥲🥲
️
-
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt خیلی بده!
مشکل شخصیتی میاره واسه آدم این کارتقصیر خودشونه یکی باید با اینا مثل خودشون رفتار کنه
️
البتهههه اصلا برا من اهمیتی نداره که انلاینه ولی سه ساعت بعد جواب میده
️
اخ از اون موقه که
برات دیگمهم نیس انه ولی سیننمیکنهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt خیلی بده!
مشکل شخصیتی میاره واسه آدم این کارتقصیر خودشونه یکی باید با اینا مثل خودشون رفتار کنه
️
️
اخ از اون موقه که
برات دیگمهم نیس انه ولی سیننمیکنهنه خب بستگی به ادمش داره الان چرا برای این کار فامیل عزیز باید ناراحت بشیم
اگه ادمی باشه که روش حساس باشم جواب نده که خدا رحم کنه بهش -
@امیرمسعود-جعفری بادمجون منم تا یک سال پیش بدم میومد ولی امسال دارم میخورم میبینم عجب چیزیه
-
@m-hmt عه از این غذا مشترکا اول ازدواج
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عذا مشترک چیه بابا
کسی نیست برام غذا بیاره تا کسی بیاد گشنه موندم -
@امیرمسعود-جعفری بادمجون منم تا یک سال پیش بدم میومد ولی امسال دارم میخورم میبینم عجب چیزیه
مجتبی ازاد خوشم نمیاد 🥴🥴
مگه اینکه امید منو بادمجون خور کنه -
@m-hmt خیلی بده!
️
️
@m-hmt نه واقعیتش باید سر این مسائل صحبت بشه...من از یکی که اینطوری میکنه خوشم نمیاد سریع قطع رابطه میکنم...چه پسرش باشه چه دخترش
یه بار به یکی حیفم میومد بذارمش کناز و قطع ارتباط کنیم..گفتم چرا اینطوری میکنی؟چه حسی بهت دست میده؟گفت هیچی واقعیتش حوصلم نمیکشه و عادت کردم کلا مدلم اینطوریه
منم همون لحظه گفتم عه چه جالب منم مدلم اینطوریه که واسم مهمه این چیزا و وقتیکه واسم مهمه وقت میذارم پاش...پس امیدوارم بتونی درک کنی که دیگه نمیتونم با این اخلاقت کنار بیام..امیدوارم موفق باشی و مویدبعدش پیام داد و منم دیگه کلا نخونده پاک کردم
خلاصه مشکل شخصیتی که واسه آدم میاره به چیزای دیگه هم ریشه میندازه...و رواوناهم تاثیر میذاره
️
-
@m-hmt انشالله هرچه زودتر عمودی شی
. ینی خوب شی
️
️
اخخخخ انشالله
ممنون عزیزم -
@m-hmt نه واقعیتش باید سر این مسائل صحبت بشه...من از یکی که اینطوری میکنه خوشم نمیاد سریع قطع رابطه میکنم...چه پسرش باشه چه دخترش
یه بار به یکی حیفم میومد بذارمش کناز و قطع ارتباط کنیم..گفتم چرا اینطوری میکنی؟چه حسی بهت دست میده؟گفت هیچی واقعیتش حوصلم نمیکشه و عادت کردم کلا مدلم اینطوریه
منم همون لحظه گفتم عه چه جالب منم مدلم اینطوریه که واسم مهمه این چیزا و وقتیکه واسم مهمه وقت میذارم پاش...پس امیدوارم بتونی درک کنی که دیگه نمیتونم با این اخلاقت کنار بیام..امیدوارم موفق باشی و مویدبعدش پیام داد و منم دیگه کلا نخونده پاک کردم
خلاصه مشکل شخصیتی که واسه آدم میاره به چیزای دیگه هم ریشه میندازه...و رواوناهم تاثیر میذاره
️
@Mr-Wick حق همچین ادمی بلاکه بلاک
-
@Mr-Wick اوه اوه لوزههههه . بد دردیه لامصب بد دردیه . عملش هم از خودش فجیع تر :| درکت میکنم نخور پس .
مجتبی ازاد
عملش چطوریه مگه؟من نشنیدم تاحالا! -
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عذا مشترک چیه بابا
کسی نیست برام غذا بیاره تا کسی بیاد گشنه موندم@m-hmt غذا مگه رو گاز نیست ؟
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt چه شده است تورا
پات شکسته؟زانوم به خاک رفته بعد تصادف
تو اتله@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt چه شده است تورا
پات شکسته؟زانوم به خاک رفته بعد تصادف
تو اتلههیع
ایشالا زودی خوب بشی علوس خانوم
من یبار پامو گچ گرفتن
انقد حال میداد
به کل بچهای فامیل دستور میدادم
ینی حتی اونایی ک واسه باباشونم کاری نمیکنن براممیگفتم اب میوردن -
@m-hmt انشالله هرچه زودتر عمودی شی
. ینی خوب شی
️
️
اخخخخ انشالله
ممنون عزیزم -
️
-
مجتبی ازاد
عملش چطوریه مگه؟من نشنیدم تاحالا!@Mr-Wick من تا یک دقمیش رفتم . لوزه ها رو نمیدونم یک قسمتیشون رو ور میدارن :| تا از توده کم بشه البته اینطور که دکتر گفت بهم