هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
راضیم
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۱۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
@hanu
-
الله اکبر
-
هم اکنون شاهد نمونه ای از لجبازی دختران
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
لطفا بیاین به سوالای من جواب بدین
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Uranium on ۱۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium
شما هم اگه میشه بیاین به سوال من جواب بدین -
@0Farzam0
اره فقط کجاست؟ -
-
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۱۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
@0Farzam0
فعلا تا اطلاع ثانوی روی من در پاسخگویی به سوالات درسی حساب باز نکنین
واقعا انقدر مدرسه سریع جلو میره هرچی میدوم نمیرسم
شیمی رسیدیم به قانون هس
خیلی معلممون خوبه ها ولی خب...
یک سوالی تو امتحان قبلیش داد بالاترین نمره کلاس ۱۲ شد
دیگه وارد اون وضعیتی شدم که هرچی میدوم نمیرسم -
ولی اگه امتحان شیمی هفته بعدمم خراب بکنما...
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Uranium on ۱۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium
صفحه اول آلا
همشون هستش -
همه مون یسری همکلاسی داریم که کتاب تست و کتابو جر میدن برای اینکه بگن باهوشن میگن ما هیچی نمیخونیم
دارم با خودم فکر میکنم من یکم تنبلی رو کنار بزارم کل برترا مدرسمون میذارم تو جیبم 🤏 آخه واقعا عجیبه
خیلی کم وقت میذارم اما خیلی خوب نتیجه میده برام
یکی دو نمره با شاگرد اولمون فرقمه اما اون خودشو میکشه من ...
بعد جالبه به من میگن خرخون چون من تنها جایی که درست حسابی درس میخونم مدرسه عه خونه خیلی کم میخونم. دانلود غرور
I'm the best
اگه تنبلی رو کنار بزارم الان رتبه یک سال ۱۴۰۳ داره تایپ میکنه چیزی نیست چهار تا تست شیمی ۹۹ بزنم درست میشم جدی نگیر شما بزار خوش باشیم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
یعنی صفحه چند؟ -
@0Farzam0
۷۲ -
Gharibe Gomnam من داخل این جور مواقع تا اطلاع ثانوی جلو جلو درسارو آماده میکنم که با اعلام امتحان دچار شک نشم
-
@hanu
-
@محمد-مهدی-کاووسی
بله منم در تلاشم تا قبل از عید یازدهمو تموم بکنم -
Gharibe Gomnam واقعا برگ هایم ریخت
..دست خوش -
@محمد-مهدی-کاووسی
البته شوک منظورتون بود دیگه؟
530061/1000113