هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خرداد یه معلم عربی عقده ای یه امتحان عربی سختی طرح کرده بود که(سخت که چی بگم، خارج از کتاب بود) بالاترین نمره 5 تا کلاس 18 بود! مدرسمون میگه کسایی که زیر 14 هر امتحانی رو گرفتن باید امتحان جبرانی بدن!(منم زیر 14 گرفتم، 12، البته قرار نیست نمره کارنامه هم تغییر کنه، یکی از عقده های دیگشونه)، اینا کلا ول کنم نیستن، کارنامم رو که این امتحان خراب کرد مدیر هم هیچ کاری نکرد، تابستانم رو هم میخوان بهم بریزن؟؟؟
-
خرداد یه معلم عربی عقده ای یه امتحان عربی سختی طرح کرده بود که(سخت که چی بگم، خارج از کتاب بود) بالاترین نمره 5 تا کلاس 18 بود! مدرسمون میگه کسایی که زیر 14 هر امتحانی رو گرفتن باید امتحان جبرانی بدن!(منم زیر 14 گرفتم، 12، البته قرار نیست نمره کارنامه هم تغییر کنه، یکی از عقده های دیگشونه)، اینا کلا ول کنم نیستن، کارنامم رو که این امتحان خراب کرد مدیر هم هیچ کاری نکرد، تابستانم رو هم میخوان بهم بریزن؟؟؟
-
اجازه ندید آدم ها فکر کنن فقط تا زمانی که مرتکب اشتباهی نشدن براتون ارزشمندن و تو دلتون جا دارن....
-
@0Farzam0 معلم مدرسه خودمون طرح کرده بود، ما دو تا معلم عربی پایه دهم داشتیم، یکیش معلم ما بود در سطح کتاب طرح میکرد، اون یکی که طلبه هم بود اتفاقا نمیدونم چه مشکلی با ما داشت
-
بالاخره دارم تفسیر برگه آزمایش رو یاد می گیرم
تا دیگه بهم نگن چه تجربی و دانشجويي هستی که بلد نیستی -
بالاخره دارم تفسیر برگه آزمایش رو یاد می گیرم
تا دیگه بهم نگن چه تجربی و دانشجويي هستی که بلد نیستی@Alba یادش بخیر من هفتم بودم جوگیر بودم نشستم یک روز کامل حفظ کردم همه مخففارو چن تا ازمایش از قدیم اوردم تفسیر کردم
اونموقع ها همتم بیشتر بود