هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یه زمانی دیپلم گرفتن خیلی راحت تر معدل میشد گرفت انصاف نیست دیپلم ما با اونا یکی باشه خب طبیعیه که نمره ها ما پایین تره
با این نمره ها قضاوت میشیم@mk-mahdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه زمانی دیپلم گرفتن خیلی راحت تر معدل میشد گرفت انصاف نیست دیپلم ما با اونا یکی باشه خب طبیعیه که نمره ها ما پایین تره
با این نمره ها قضاوت میشیمسلام
تا اونجایی که اطلاع دارم ، دیپلم شما با اونا به یک شکل نیست. و معمولا نمرات شما تراز بالاتری(نه صرفا نمره بالاتر) رو میده (کلا باتوجه به درجه سختی سوالات و رقابت اون سال ، ارزیابی میشه این موضوع)
موفق باشید -
@mk-mahdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با این نمره ها قضاوت میشیمسلام
تا اونجایی که اطلاع دارم ، دیپلم شما با اونا به یک شکل نیست. و معمولا نمرات شما تراز بالاتری(نه صرفا نمره بالاتر) رو میده (کلا باتوجه به درجه سختی سوالات و رقابت اون سال ، ارزیابی میشه این موضوع)
موفق باشید -
این آزمون جای خوبی نشسته بودم و چیزای جالبی راجع به توزیع سوالا دیدم بیاید به شمام بگم
سوالات که کلا ساعتای ۷:۳۰ اینا ارسال میشه برای مدرسه
بعد یه نفر(که فکر کنم از طرف آموزش و پرورش میاد) تا قبلتر از اینکه سوالات بیاد، میره توی اتاقی که پرینتر هست و در رو میبنده(خودشم تنهاست اونجا) و روی در یه پلمپ میزنن که روش نوشته «پلمپ شد!» و تا وقتی سوالاتو کامل چاپ نکرده اون در پلمپ میمونهوقتی هم سوالات چاپ کرد، پلمپ رو باز میکنه و سوالات میده و دوباره میره تو همون اتاقه یه سری کارای دیگه کنه(نمیدونم چیکار
)
پلمپ هایی که قبلا هم همینجوری باز شدن رو نمیکنن و میذارن روی اون در بمونه
حالا وقتی که سوالات میرسه دست مدیر معاون، سوالات توی یه بسته پلمپ شده با چندتا مهر و امضا و ایناست، که مدیر یه سری اطلاعات رو از روی گوشیش مینویسه رو بستهی پلمپ(چندتا حرف و عدد انگلیسیه و نمیدونم برای چیه)
بعدش اینا بسته رو باید بدن دوتا دانش آموز هم امضا بزنن(خودشونم صدرصد امضا میزنن) و بعد پلمپ رو باز میکنن و سوالات رو پخش میکننAkito اسم اون اتاقه مخزنه
...امتحان که تموم شد بعد مسئولین مخزن میرن اونجا و پاسخنامه هارو اسکن میکنن
.اسکن که تموم میشه باز میان بیرونو درو پلمپ میکنن تا فرداش تو مخزن امسال جدای از پرینتر ها
و سیستم یک تلویزیونم
هست که برای چک کردن دوربیناست
...عملا مخزن اتاق فرماندهی و کنترل امتحاناته ....ارتباط با دیگه حوزه ها و معاونت سنجش هم از اونجا صورت میگیره
اون حروف انگلیسی هم رمز فایل سوالاته
که برای هر حوزه فرق میکنه اگر نگاه کنی کد حوزه روی برگه نمونه سوالت زده شده و بعدا اگه سوالات لو بره پدر مدیر حوزه رو دستش میدن..
اطلاعات تکمیلیم خوب بود ؟؟
-
Hhh Hh نه مثلا میری یجایی برای استخدام باید کپی دیپلمتو ببری
اونجا نمره و معدلت هست تراز نیست -
تنها مشکل من سوال ۲۶ بود که اونم اصلاح نشد
خدایا می بینی ؟:) -
دیگه جدا واسه هیچی ظرفیت ندارم
نه حوصله بحث دارم
نه حوصله فکر کردن به هیچ چیزی -
@mk-mahdi که شاهد باشه...
-
Akito اسم اون اتاقه مخزنه
...امتحان که تموم شد بعد مسئولین مخزن میرن اونجا و پاسخنامه هارو اسکن میکنن
.اسکن که تموم میشه باز میان بیرونو درو پلمپ میکنن تا فرداش تو مخزن امسال جدای از پرینتر ها
و سیستم یک تلویزیونم
هست که برای چک کردن دوربیناست
...عملا مخزن اتاق فرماندهی و کنترل امتحاناته ....ارتباط با دیگه حوزه ها و معاونت سنجش هم از اونجا صورت میگیره
اون حروف انگلیسی هم رمز فایل سوالاته
که برای هر حوزه فرق میکنه اگر نگاه کنی کد حوزه روی برگه نمونه سوالت زده شده و بعدا اگه سوالات لو بره پدر مدیر حوزه رو دستش میدن..
اطلاعات تکمیلیم خوب بود ؟؟
@mr-vinyzo عالی بود داش عالی
-
پاستا
پیتزا
کروسان
انبه
آناناس
بستنی خشک
دلم میخواد -
اینکه نهایا سوالاش آسونه خوب نیست
یجای کار میلنگه