هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام
-
@دختر-بهار سلامم
-
@m-naghavi خوب هستین؟
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
@danial-hosseiny
اولن در مورد ملمع
در ملمع هر دو زبان ساختار جمله بندی خودشون را حفظ میکنند
این طور نیست که شاعر بیاد شعر فارسی بگه با کلمات عربی یا شعر عربی بگه با کلمات فارسی
شاعر یک قسمتی عربی صحبت می کنه و ما میدونین این قسمت عربی و یک قسمت فارسی و
ما باز هم میدونیم این قسمت فارسیه چیزیی را با چیزی قاطی نمیکنهدر واقع قیمه ها رو نریخته تو ماستا
اما ما باحرف زدن مون قیمه هارو میریزیم تو ماستا
اگر بخواهیم این هارو تهاجم بگیریم که کلی اشعار ترکی و فارسی هم میرن تو دسته تهاجم ولی اینا تو دسته گفتمان فرهنگ ها هستنداما در مورد عربی
اول همون که گفتن اینکه ما الان خودمون بیایم بهش دامن بزنیم متفاوته با آنچه قبلاً رخ داده و اکنون در اختیار ما نیستدوم بحث زبان عربی اگر بگیم جنگی بوده و ارتباط و عربی اومد اما تهاجم انگلیسی به این راحتی توجیه و تمام نمیشه
کشور های مجاور ما ترکیه خط خودش را از دست داده و هیچ کدوم از نسل جدید دیگه بلد نیستند ترکی بنویسند و عملا از کلیه کتاب های فاخر و ادبیات کشور شون به کلی بی بهره شدن
همین اتفاق در تاجیکستان با شدت رخ داده و تدریس زبان مادری که فارسی بوده بعد استعمار ممنوع شده
در واقع تهاجم انگلیسی گستره وسیعی داره و خطر خیلی زیادی در حد نابودی زبان که برای این دو کشور که به طور مثال گفتم و کشور های آفریقایی و آمریکا مرکزی و جنوبی عمیقأ رخ داده و مثل فارسی و عربی مقطعی و .. نیست و مشکل جهانی به حساب میاد
در واقع یک زمانی افزایش وسیع ارتباطات و قدرت اعراب باعث شد دو زبان که خیلی بهم نزدیک هستند ( الفبا مشترک و خط مشترک و کلی قاعده مشترک) روی هم تاثیر بذاره اما واقعا ما با انگلیسی چه اشتراک زبانی داریم ؟ و چیشد که زبانی که حتی تا اخیر در بریتانیا هم به شدت مغفول بود ناگهان به زبان اول جهان تبدیل شدسوم اینکه از لحاظ زبان شناسی این مطرحه که آیا این دو زبان یک زبان نبودن و از هم جدا شدن؟
یا اینکه یکی زاده یکی دیگر هست؟ (بعد مجدداً چون تخمین زده شده که زبان فارسی یک دوره قدیمی تر از عربیه احتمال اینکه فارسی مادر باشه بیشتره)
شواهد الفبا و خط مشترک و خیلی چیز های دیگراینکه میگی ریشه خیلی کلماتی که استفاده می کنیم عربیه خودش خیلی اثبات لازم داره که: اصلا این صحبت در عمق تاریخی لغت چه قدر درسته ؟؟نه اینکه چون تو کتاب عربی مون خوندیم و عربا استفاده میکنند دیگه کلمه عربیه
وحتی از لحاظ زبان شناسی احتمال برعکس وجود داره یعنی قویا ادعا میشه ورود لغات فارسی به عربی بیشتر از عربی به فارسی بوده و فارسی و اگر تهاجمی هم باشه از سمت ماست
خلاصه اینکه تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
با تک تک کلمات و جملاتت مخالفم
علتش هم نشانک خورد بعد کنکور .....
پ.ن : چرا همیشه بحث جذابا دو ماه مونده به کنکور شکل میگیره ؟ -
@دختر-بهار ممنون گشنمه هیچیم درس نخوندم
شما خوبی؟
-
@m-naghavi ممنون
همدردیم -
@Amir-Bernousi سلام یه سوال
بنظرتون برا درک مطلب عربی کسی که تقریبا صفره و تا حالا زیاد کار نکرده همین یک ماه اردیبهشت را هر شب دو تا متن کار کنه و لغات را مرور کنه میتونه به تسلط برسه ؟ اصلا امیدی هست ؟ شدنیه ؟ یا نه کلا حذف کنه این بخشو و توانشو بذاره روی قواعدو ترجمه و تحلیل صرفی ها ؟ -
@دختر-بهار بریم بخونیم؟
🥲
-
@m-naghavi میرم کلاس
می خوام یکی دو روز نخونم تنبلی کنم هرچند عواقب بدی خواهد داشت -
@دختر-بهار کلاس چی میری
منم یه ساعت دیگه کلاس دارم
️
-
@دختر-بهار تو ساعت مطالعه و اینات خیلی خوب بود..چرا میخوای نخونییی؟
-
@m-naghavi الان زیست
اصلا حال و حوصله کلاس ندارم -
@دختر-بهار آخ چی بگم والا منم هر روز از مدرسه میام میخوابم چهار پنج پامیشم بعد گشنمه میگم بذارم برای بعد افطار بعد،بعد افطارم خوابم میگیره میرم میخوابم دوباره روز از نو روزی از نو
-
@m-naghavi نمی دونم حال و حوصله رو به راه نیست
-
@دختر-بهار آخ چی بگم والا منم هر روز از مدرسه میام میخوابم چهار پنج پامیشم بعد گشنمه میگم بذارم برای بعد افطار بعد،بعد افطارم خوابم میگیره میرم میخوابم دوباره روز از نو روزی از نو
این پست پاک شده! -
@دختر-بهار از ته دلم دوست دارم دوباره روبهراه شی🥲
-
@m-naghavi سال پیش اینجوری بودم من که هیچی نخوندم و تاوانشم دادم
خوندن بهتره بنظرم:)) -
@دختر-بهار شما دوازدهمی؟
-
@m-naghavi عزیزی شما
میشه اسمتون رو بدونم؟