هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
افتاب پرستآره این همه کشمکش برا این بود ک بگم
مگ آفتاب پرستم پوست عوض کنم@Danial-al
افتاب پرست رنگ عوض میکنه نه پوست
اون ماره که پوست میندازه ملخه که پوست میندازه -
هر کس جان یک انسان را نجات دهد گویی جان تمامی انسان ها را نجات داده است.
با نهایت تاسف در آستانه سال نو، با از دست دادن دانش آموز عزیزمان مهدیه ____ غمی بزرگ بر دلمان سنگینی می کند
این مصیبت بزرگ را به خانواده محترم،بستگان،فرهنگیان،دانش آموزان و دوستان عزیز ایشان تسلیت عرض می نمایم.
اقدام ارزشمند در اهدا عضو آن عزیز سفر کرده به بیماران نیازمند،رفتنش را به زیبا ماندن تبدیل و یادش را برای همیشه ماندگار کرد.
بر خود لازم میدانم صمیمانه ازین اقدام خداپسندانه تقدیر و تشکر نمایم و از خداوند منان برای آن مرحومه غفران الهی و برای بازماندگان صبری عظیم خواستارم.
بچه ها یکی از هم کلاسی های دوران راهنماییمون دیروز بخاطر استرس خونریزی مغزی کردن
متأسفانه امروز از دنیا رفتن لطفا برای شادی روح ش هر کی یه صلوات بفرسته -
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
این کسیه که باهاش به درک متقابل میرسم.
کنکوری مگه!؟برا من بدتره باید مجابشون کنم دانشگاه میرم در حالی ک دگ نمیرم و همش تو خونه نیستم
تازه خانواده هم نقش ژاپنو دارن@Danial-al
عا اصفهان پزشکی میخوندی انگار -
میشه دختر خوبی باشی؟
-
با نهایت تاسف در آستانه سال نو، با از دست دادن دانش آموز عزیزمان مهدیه ____ غمی بزرگ بر دلمان سنگینی می کند
این مصیبت بزرگ را به خانواده محترم،بستگان،فرهنگیان،دانش آموزان و دوستان عزیز ایشان تسلیت عرض می نمایم.
اقدام ارزشمند در اهدا عضو آن عزیز سفر کرده به بیماران نیازمند،رفتنش را به زیبا ماندن تبدیل و یادش را برای همیشه ماندگار کرد.
بر خود لازم میدانم صمیمانه ازین اقدام خداپسندانه تقدیر و تشکر نمایم و از خداوند منان برای آن مرحومه غفران الهی و برای بازماندگان صبری عظیم خواستارم.
بچه ها یکی از هم کلاسی های دوران راهنماییمون دیروز بخاطر استرس خونریزی مغزی کردن
متأسفانه امروز از دنیا رفتن لطفا برای شادی روح ش هر کی یه صلوات بفرسته@Mammal بخاطر استرس خونریزی مغزی کرده
منم یروز خونریزی مغزی میکنم از استرس -
متأسفانه امروز از دنیا رفتن لطفا برای شادی روح ش هر کی یه صلوات بفرسته@Mammal
خدابیامرزه -
@Mammal بخاطر استرس خونریزی مغزی کرده
منم یروز خونریزی مغزی میکنم از استرس@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم یروز خونریزی مغزی میکنم از استرسمن دم ب دیقه خونریزی مغزی میکنم ولی پوستم کلفت شده نمیمیرم
-
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم یروز خونریزی مغزی میکنم از استرسمن دم ب دیقه خونریزی مغزی میکنم ولی پوستم کلفت شده نمیمیرم
@Soniaaa
-
میدونین یه فردی بود بخاطر اینکه جریان الکتریسیته تو مغزش زیادی زیاد بود مغزش اتیش گرفت؟
این واقعا هست ها -
@ma-a باوشه🥲
-
میدونین یه فردی بود بخاطر اینکه جریان الکتریسیته تو مغزش زیادی زیاد بود مغزش اتیش گرفت؟
این واقعا هست هاGharibe Gomnam منم یه روز مغزم به دلیل ازدیاد افکار میترکه واقعا
میپاشه -
این واقعا هست هاGharibe Gomnam من نبودم؟
-
یه دختره هست تو کلاسمون بهش میگیم بچه پولدار کلاس
-
یه دختره هست تو کلاسمون بهش میگیم بچه پولدار کلاس
Gharibe Gomnam اوم چ لقب خوبی
-
Gharibe Gomnam من نبودم؟
@ma-a روح مهشیده اینجا؟
-
Gharibe Gomnam منم یه روز مغزم به دلیل ازدیاد افکار میترکه واقعا
میپاشه@Matrix
پس قبلش خبر بده از اون صحنه فیلم بگیرم