هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دستور پختم که همه جا ریخته
-
@Mammal این که دلیل نمیشه. اینا بیشتر عقاید پان تورکیسم هاست
@mahdi_re اگه عقاید اوناست پس منم پامترکیسمم
هر چند از این اسما و واژه هایی که شبکه های ماهواره ای برای ما انتخاب کردن خوشم نمیاد من به هر زبانی به هر قومی به هر نژاردی احترام میزارم ولی وقتی احترام متقابل نمیبینم ترجیح میدم یه نژاد پرست باشم -
من با اینکه آشپزی نمیکنم ولی از روی دستور میتونم بپزم و خوبم درمیاد
بجز برنج البته -
هر چند از این اسما و واژه هایی که شبکه های ماهواره ای برای ما انتخاب کردن خوشم نمیاد من به هر زبانی به هر قومی به هر نژاردی احترام میزارم ولی وقتی احترام متقابل نمیبینم ترجیح میدم یه نژاد پرست باشم@Mammal
ب نظرم بیشتر راجب پان تورکا تحقیق کن نظرت برگرده شاید -
@Mammal تخریبگر خوبی هستی آیلارجان:|
خودت یبار آشپزی کن
خیلی لذت بخشه -
Rahman Aa
اگه امضای منو میگی ممنون -
@Matrix
خب بلد نیست دیگه دروغ نمیگم که
آشپزی رو تا حالا امتحان نکردم ولی از کیک و شیرینی پختن لذت میبرم اصلا یه حال دیگه ای میده@Mammal امتحان کن
عالیه
وقتی خوشمزه و خوش عطر بشه خودت میپزی همیشه
کنکور در کنارش اشپزیرم ادامه بده -
تاپیک آشپزی رو پیدا نمیکنم
-
پان ایرانیسم میگه زندگی تمام اقوام کنار هم در صلح و ارامش..
-
@Soniaaa
میدونم چیه خوب هم تحقیق کردم خودمم خوشم نمیاد پامترکیسمم نیستم ولی گاهی این حد از ظلم و بی عدالتی رو که میبینم نمیتونم حرف نزنم
چرا شهر من که بهترین آب و هوا رو تو ایران داره حتی بهتر از شمال چرا شهر من که پتانسیل پیشرفت رو داره یه تبعیدگاهه ؟ -
@Mammal امتحان کن
عالیه
وقتی خوشمزه و خوش عطر بشه خودت میپزی همیشه
کنکور در کنارش اشپزیرم ادامه بده -
@Soniaaa
میدونم چیه خوب هم تحقیق کردم خودمم خوشم نمیاد پامترکیسمم نیستم ولی گاهی این حد از ظلم و بی عدالتی رو که میبینم نمیتونم حرف نزنم
چرا شهر من که بهترین آب و هوا رو تو ایران داره حتی بهتر از شمال چرا شهر من که پتانسیل پیشرفت رو داره یه تبعیدگاهه ؟@Mammal
تبعید گاه
ذاتا هرجایی میتونه باشه
الان من اگه تورو بزور بفرستم وسط همین شمال خوش آب و هوا بدون خانواده امکانات و ... اونم تبعید محسوب میشه
میدونم کاملا درک میکنم چقد دوست داری محل زندگیت پیشرفت کنه
منم دوست دارم
اما نمیشه
یعنی کاری از دست منو تو فعلا برنمیاد
اصن ی ایران الان درگیر و داغونه ی شهر ب کنار
تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که خودمون قدم های مثبتی برا خودمون برداریم عزیزم
خیلیییی درکت میکنم ولی️
-
هر چند از این اسما و واژه هایی که شبکه های ماهواره ای برای ما انتخاب کردن خوشم نمیاد من به هر زبانی به هر قومی به هر نژاردی احترام میزارم ولی وقتی احترام متقابل نمیبینم ترجیح میدم یه نژاد پرست باشم@Mammal ترجیح میدم ادامه هر چند دلایل منطق دارم .واقعیتش خیلی پیش اومده برام توی اینجور بحثا با طرف مقابل دعوام بشه.
-
لازمه یادآوری کنم بیشتر از سه خط تایپ کردم؟
-
@Mammal من؟
من چون هیچ وقت گشنم نمیشه و تمایلی به غذا خوردن ندارم اگه به زور بهم ندن و کسی نباشه که بپزه از بی غذایی میمیرم -
پان ایرانیسم میگه زندگی تمام اقوام کنار هم در صلح و ارامش..