هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پس دینی و فیزیک که هیچ
ادبیات و شیمی و زیست باید جبران بشه
سلامت و عربی هم بیهوده ثبت نام کردم -
Reza-H
بله قبول کن مسئولیت کاراتو عه -
@Sevilay آره عزیزم
Mahdieh te
آهان آخه گفتی میخوای بری مشهد و اینا -
توجیه باشه
امید واهی....@Matrix ماتریکس باورت نشه ولی همیج جوریه دوتا سوال زیست 4 درصد از 40 درصد ارزش منده انقدر میتونه تاثیر بزاره حرف اشتباهی نزدن بقولی کنکور اسمش 60 درصده ولی خیلیی ترازش بیشتر خواهد شد از ترمیم خیلیییی شاید بعتر بگیم کنکور 80 درصده و معدل 20 درصد ولی حرف بدی نزده بعضیام واقعا چرت جو میدن برا بازار گرمیی میان چرت میگن اگر معدل زیر 19 باشه پزشک نمیشی چرت اند چرته حالا کنکور میبینیی تو رتبه که بیشتر جو سازی بوده تا حقیقت نمیگم معدل نیست هست ولی اونجور که میگن نه
-
@Sevilay
تقصیر من نیست -
پس دینی و فیزیک که هیچ
ادبیات و شیمی و زیست باید جبران بشه
سلامت و عربی هم بیهوده ثبت نام کردم@Matrix عربی ضریبش نسبتا بالاس، اگه عربیت خوبه روش سرمایه گذاری کن. بعد مصحح ها هم خیلی خوب تصحیح میکنن
-
Reza-H
نه قبول کن عهه
چاقوی من کجاست -
@Matrix ماتریکس باورت نشه ولی همیج جوریه دوتا سوال زیست 4 درصد از 40 درصد ارزش منده انقدر میتونه تاثیر بزاره حرف اشتباهی نزدن بقولی کنکور اسمش 60 درصده ولی خیلیی ترازش بیشتر خواهد شد از ترمیم خیلیییی شاید بعتر بگیم کنکور 80 درصده و معدل 20 درصد ولی حرف بدی نزده بعضیام واقعا چرت جو میدن برا بازار گرمیی میان چرت میگن اگر معدل زیر 19 باشه پزشک نمیشی چرت اند چرته حالا کنکور میبینیی تو رتبه که بیشتر جو سازی بوده تا حقیقت نمیگم معدل نیست هست ولی اونجور که میگن نه
Rahman Aa درست میگین
امیدوارم همینطور باشه
استرس و فشار روی دانش آموزا خیلی زیاده.... -
@Matrix ماتریکس باورت نشه ولی همیج جوریه دوتا سوال زیست 4 درصد از 40 درصد ارزش منده انقدر میتونه تاثیر بزاره حرف اشتباهی نزدن بقولی کنکور اسمش 60 درصده ولی خیلیی ترازش بیشتر خواهد شد از ترمیم خیلیییی شاید بعتر بگیم کنکور 80 درصده و معدل 20 درصد ولی حرف بدی نزده بعضیام واقعا چرت جو میدن برا بازار گرمیی میان چرت میگن اگر معدل زیر 19 باشه پزشک نمیشی چرت اند چرته حالا کنکور میبینیی تو رتبه که بیشتر جو سازی بوده تا حقیقت نمیگم معدل نیست هست ولی اونجور که میگن نه
-
@Sevilay
و آنان را می بینی که در مجازی شاخ به نظر می آیند لکن در واقع
#مزاح -
@Matrix عربی ضریبش نسبتا بالاس، اگه عربیت خوبه روش سرمایه گذاری کن. بعد مصحح ها هم خیلی خوب تصحیح میکنن
Mahdieh te
اره خوبه ۱۹ شدم
اما باز خواستم ترمیم کنم -
Rahman Aa زمین چی؟ چقدر تاثیر داره؟
برای کسی که زمینش خوبه و بالای ۷۰ بزنخ -
Rahman Aa درست میگین
امیدوارم همینطور باشه
استرس و فشار روی دانش آموزا خیلی زیاده.... -
زمین کم
-
Rahman Aa زمین چی؟ چقدر تاثیر داره؟
برای کسی که زمینش خوبه و بالای ۷۰ بزنخMahdieh te اول کسی که زمینو 70 میزنه اصلا من باهاش حرف نمیزنم
ولی خب خارج از شوخیی زمین شناسی درسیه که همه میزنن اگر نزنیی از مردم عقب میفتیی
-
Reza-H
دارم شوخی میکنم باهات وگرنه من از مورچه هم میترسم -
Mahdieh te اول کسی که زمینو 70 میزنه اصلا من باهاش حرف نمیزنم
ولی خب خارج از شوخیی زمین شناسی درسیه که همه میزنن اگر نزنیی از مردم عقب میفتیی
Rahman Aa برعکس نمیگین؟
زمینو که هیچ کس نمیزنه
توی تاپیک زیستم جواب دادین من هنوز چک نکردم همش آخر شبا وقت میکنم بیام الانم ذهنم جواب نمیده
-
:||||||
-
@Sevilay