هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
moBn دیگه میخواستی زود تر بگی دیگه الان فرای منو گرفته اگه قلبمو بشکونی میشکونمت
-
خب کیا هستن 16 @0Farzam0 @ma-a moBn @Soniaaa پرستو بابایی
-
Rahman Aa
منو نگفتی پس نمیامپرستو بابایی هعییی نه نه خب تو رو میخواستم با رضا منشن کنم منشن نشد رضا نزدم الان منشن میکنم همه رو
-
mahdii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Rahman Aa
سوسک بال دار دیده بودم
مورچه شو نشنیدماونروز میخواستم سوار ماشین شم یه سوسک نمیدونم از کجا افتاد رو صورتم ، انقد کولی بازی در آوردم آبروم رفت
-
mahdii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Rahman Aa
سوسک بال دار دیده بودم
مورچه شو نشنیدماونروز میخواستم سوار ماشین شم یه سوسک نمیدونم از کجا افتاد رو صورتم ، انقد کولی بازی در آوردم آبروم رفت
-
moBn با سیم چین میام میزنمتاااااا
دلتم بخواد گیرتم نیاااااادد همچین دختری -
@Fateme-goli من یه بار سر کلاس دستم رو بردم تو کیفم دفترمو بردارم توش دوتا سوسک بالدار بود
خیلی خودمو کنترل کردم جیغ نزدم کسی هم نفهمید -
پرستو بابایی هعییی نه نه خب تو رو میخواستم با رضا منشن کنم منشن نشد رضا نزدم الان منشن میکنم همه رو
Rahman Aa
عاها پس قبول می کنم ،حضورم رو به انجمن هدیه میدم -
@Fateme-goli من یه بار سر کلاس دستم رو بردم تو کیفم دفترمو بردارم توش دوتا سوسک بالدار بود
خیلی خودمو کنترل کردم جیغ نزدم کسی هم نفهمید@Venus655 من احتمال میدم تو مقنعم بود چون تو حیاط پوشیدمش دیرم شده بود
باورت نمیشه ولی تو کوچه مقنعمو در آوردم و سیلی میزدم تو صورت خودم که سوسکه بیوفته -
@Venus655 من احتمال میدم تو مقنعم بود چون تو حیاط پوشیدمش دیرم شده بود
باورت نمیشه ولی تو کوچه مقنعمو در آوردم و سیلی میزدم تو صورت خودم که سوسکه بیوفته -
moBn با سیم چین میام میزنمتاااااا
دلتم بخواد گیرتم نیاااااادد همچین دختری -
دوستانی که از سوسک بدشون میاد، برید سرچ کنید زنبور جواهر (jewel wasp) مطمئنا با توجه به کاری که با سوسکا میکنه، ازش خوشتون میاد
-
mahdii اون سوسکه بدتر ترسیده بود
ولی یه بار تو سرویس یه همچین سوسکی دیدم میخواستم آب بگیرم روش بره اونم میخواست زیر پاهای من پناه بگیره
هیچی آخرش نفهمیدم کجا قایم شد خودمم عین موش آب کشیده اومدم بیرون -
moBn نه مبین ساعت 11 بیایم تا 11/30 تا 11/45 این خوبه که هرچی میخواستن خوندن واوکین وقتشونم نمیره انگار یه روتین 45 دقیقه ای به مدت 15 روز زیست اخر شبا تحلیل شکل داریم
-
moBn من فردا شب میخوام برم پیش آقامون ، بهش هم میگم بهم گفتی میگیرمت
-
mahdii اون سوسکه بدتر ترسیده بود
ولی یه بار تو سرویس یه همچین سوسکی دیدم میخواستم آب بگیرم روش بره اونم میخواست زیر پاهای من پناه بگیره
هیچی آخرش نفهمیدم کجا قایم شد خودمم عین موش آب کشیده اومدم بیرون