هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey برووووووووووووو بدو نبینما خببب پیاززززززززززز کی میخوره خدای خام عمرا حالا پخته یه چیزیی سیر اصلا ارزش خوردن نداره 🪓🪓🪓
Rahman Aa تو برو گمشو:>>>> من عاااشق سیرم... پیازم تو غذا نباشه ک خوش مزه نمیشه.. و پیاز خامم با بعضی غذا ها خییلی باحاله.. سیر خامم همینطور... اصن سیر همه چیش خوبه. پخته خام سرکه سبزی عااااااااااااااااححححححح دهنم اب افتاد سیر زندگیهه
-
Rahman Aa خیلی هم دلت بخواد باهات صحبت کنم
-
اصلا سیر خام انقدر دوست دارم
سیر به این خوشمزگی -
@Mahdi-RE سه روز پیش دختر خاله ۱۲ ساله ی من با آقایی ۱۰ سالش کات کرد بعد امروز گفت ک رل زده بعد خنده داریش اینجاست ک یارو ۲۶ ساللللل داره مغز من ب سوی منفجر شدن داره میرهههههه
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mahdi-RE سه روز پیش دختر خاله ۱۲ ساله ی من با آقایی ۱۰ سالش کات کرد بعد امروز گفت ک رل زده بعد خنده داریش اینجاست ک یارو ۲۶ ساللللل داره مغز من ب سوی منفجر شدن داره میرهههههه
اون طرف چجوری تونسته تو ذهن من نمیگنجه
-
من از معدود ادماییم نسبت ب همسنام ک عاشق انواع گوشت و مرغ و غذای دریایی و سیر و پیاز و دنبه و کله پاچم
-
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون طرف چجوری تونسته تو ذهن من نمیگنجه
@Alba با چه هدفی اومده خدا میدونه.
اصلا فشار میخورم من خودمم ابجی 12 ساله دارم. -
من از معدود ادماییم نسبت ب همسنام ک عاشق انواع گوشت و مرغ و غذای دریایی و سیر و پیاز و دنبه و کله پاچم
Michael Vey کله پاچه فقط زبون
-
تنها چیزایی ک باهاش کنار نیومدم هنوز بادمجون و کدو سبز (کچلیک خودمون
) سرخ شده و ابپزه و کدوی پخته شده...
-
Michael Vey کله پاچه فقط زبون
@Mahdi-RE اوفففف هوس کردمممم
-
الهی:) -
اون لپش رو گاز بگیرم
ابجیم بچه بود اینجوری بود لپشو گاز میگرفتم -
اصلا فشار میخورم من خودمم ابجی 12 ساله دارم.@Mahdi-RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا فشار میخورم من خودمم ابجی 12 ساله دارم.من دختر خالمم 12 سالشه
به خدا یه روز می دیدم اینطوری کرده گوشی و همه چی رو می گرفتم ازش
نه اینکه محدود کنم نه
اینکه ممکنه اون فرد مقابل سو استفاده بکنه
بعد اصلا سنش نیست -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بادمجون خدایی خیلی خوبه اینجوری نگو
-
سلام
-
@Mahdi-RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا فشار میخورم من خودمم ابجی 12 ساله دارم.من دختر خالمم 12 سالشه
به خدا یه روز می دیدم اینطوری کرده گوشی و همه چی رو می گرفتم ازش
نه اینکه محدود کنم نه
اینکه ممکنه اون فرد مقابل سو استفاده بکنه
بعد اصلا سنش نیست@Alba اصلا محدود کنی بدتر میشه
بیشتر میره طرفش
من خودمم محدودم میکردن بیشتر کنجکاو تر میشدم .بد تر میشد -
Michael Vey خب من گوش ماهی مرغ میگو کله پاچه هرچیزی جز سیر وپیاز و هویج پخته و کدووووو متنفرم بقیه خوبن
-
جواب سلام واجب بود یه زمانی:)
-
@Alba اصلا محدود کنی بدتر میشه
بیشتر میره طرفش
من خودمم محدودم میکردن بیشتر کنجکاو تر میشدم .بد تر میشد@Mahdi-RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba اصلا محدود کنی بدتر میشه
بیشتر میره طرفش
من خودمم محدودم میکردن بیشتر کنجکاو تر میشدم .بد تر میشدنه نمیگم گوشیو بگیرم واسش برای همیشه
فقط اینکه بگیرم باهاش حرف بزنم این کار خوب نیست به این دلیل و اون دلیل
بعد گوشیو برداره
چون دلم نمیاد ببینم و کاری نکنم و بیوفته تو چاه -
@Soniaaa زئوس خدای خدایان هست
اون موجودی رو از نسل خورشید و ماه خلق میکنه ک چهار دست و چهار پا و یک قلب داشتن و خیلی قدرت مند بودن ریوس از اون میترسه و اونها رو ب دو نیم تقسیم میکنه ولی آنها اینقدر میکردن و نیمه گمشده ی هم رو پیدا میکنند و خاندان زئوس رو نابود میکنن
و پاتیما تنها بازمانده رو نگه میدارن چون زئوس اون رو بیشتر از بقیه دوست داشت ...
.
...
افسانه ها میگن اون دوتا قبل از نابود شدن خدایان با استفاده از قدرت اهر خدای ازدواج باهم ازدواج میکنن ولی اهر در اونها مهری رو قرار میده ک پاتیما رو نجات بدن ک این همون افسانه ی شاهزاده سوار بر اسب سفیده -
@Soniaaa زئوس خدای خدایان هست
اون موجودی رو از نسل خورشید و ماه خلق میکنه ک چهار دست و چهار پا و یک قلب داشتن و خیلی قدرت مند بودن ریوس از اون میترسه و اونها رو ب دو نیم تقسیم میکنه ولی آنها اینقدر میکردن و نیمه گمشده ی هم رو پیدا میکنند و خاندان زئوس رو نابود میکنن
و پاتیما تنها بازمانده رو نگه میدارن چون زئوس اون رو بیشتر از بقیه دوست داشت ...
.
...
افسانه ها میگن اون دوتا قبل از نابود شدن خدایان با استفاده از قدرت اهر خدای ازدواج باهم ازدواج میکنن ولی اهر در اونها مهری رو قرار میده ک پاتیما رو نجات بدن ک این همون افسانه ی شاهزاده سوار بر اسب سفیدهاین پست پاک شده!