هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@razie_
خب باید اون نمره ای که تو قسمت ترمیم هست رو عددش رو صفر کنید
پ.ن:الان توی سایتید؟officer k نمره ترمیم ۱ و ۲ صفره ولی بعد تایید، قسمت ترمیم ۱، نمره رو میاره
️
بله با گوشی دیگه رفتم -
@razie_
من چک کردم کد فیزیک تجربی و ریاضی رو
باهم فرق دارن
بنظرم به اونی که توی بخش رشته ریاضیه دست نزنیدofficer k اخه نمرم قسمت ترمیم افتاده ینی رد شم؟
-
officer k اخه نمرم قسمت ترمیم افتاده ینی رد شم؟
-
@razie_
آره ...اونی که توی ترمیم گذاشته کدش مال تجربیه...توی رشته هنر هم اینجوریه فارسی و عربیش حتما چون مال من اینجوری بود..چون اونجا هم فارسی و عربیش کدش با کتاب ما فرق دارهمهم مال رشته خودمونه که کنکورمون باهاش یکیه
officer k اهان پس دست نمیزنم رد میشم انشاءالله که خیره
️
-
officer k اهان پس دست نمیزنم رد میشم انشاءالله که خیره
️
-
officer k ممنون ببخشید قرار بود من کد رو ببینم خودتون دیدید الانم دارم سوالامو میپرسم خجالت کشیدم مزاحمتون نمیشم اگه جایی گیر کردم فردا زحمت میدم بهتون
.
-
officer k ممنون ببخشید قرار بود من کد رو ببینم خودتون دیدید الانم دارم سوالامو میپرسم خجالت کشیدم مزاحمتون نمیشم اگه جایی گیر کردم فردا زحمت میدم بهتون
.
-
officer k چشم بازم ممنون
.
-
@razie_
خب باید اون نمره ای که تو قسمت ترمیم هست رو عددش رو صفر کنید
پ.ن:الان توی سایتید؟ -
officer k سلام میگم
این موضوع اگه نمره قسمت ریاضی اینطور شده باشه مشکلی داره؟یا میشه عوضش نکرد و بزاریم قسمت ترمیم بمونه؟0-0ftm سلام
برا شما هم از قسمت ترمیم پاک نمیشه نمرتون؟ -
0-0ftm سلام
برا شما هم از قسمت ترمیم پاک نمیشه نمرتون؟ -
officer k سلام میگم
این موضوع اگه نمره قسمت ریاضی اینطور شده باشه مشکلی داره؟یا میشه عوضش نکرد و بزاریم قسمت ترمیم بمونه؟0-0ftm
قسمت ریاضی این مشکل هست و قسمت هنر
کد کتابایی که اینجوری شده فرق داره با مال ما
ولی واسه رشته خودمون هیچ مشکلی نبود
بنظرم بزاریم همینجوری بمونه...چون اونی که تو رخش ترمیمه کدش با کتاب تو رشته ما یکیه...ولی بازم نمره رشته خودمونخ که مهمه نه؟🫠 -
0-0ftm
️
️
️
-
0-0ftm
قسمت ریاضی این مشکل هست و قسمت هنر
کد کتابایی که اینجوری شده فرق داره با مال ما
ولی واسه رشته خودمون هیچ مشکلی نبود
بنظرم بزاریم همینجوری بمونه...چون اونی که تو رخش ترمیمه کدش با کتاب تو رشته ما یکیه...ولی بازم نمره رشته خودمونخ که مهمه نه؟🫠