هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist
خدایییااااا شکککرررر
بالاخره یکی فهمید چی میگم
و هر بار مطمئنم که من اشتباه نمیکنم کتاب داره اشتباه میکنه و سوالم همینجوری بی جواب میمونه@Moonship در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
خدایییااااا شکککرررر
و هر بار مطمئنم که من اشتباه نمیکنم کتاب داره اشتباه میکنه و سوالم همینجوری بی جواب میمونهآفرررررین
و خانواده اشکاننننن رو با عنایتات میاری جلوووووووووووووووووووشششششششششولی اوایل بدم میومد از کتابش
ولی زدم فهمیدم که من کم دارم تستای اون باحالهیکی نشرالگو
و نشردریافت
باهاشون تو قلمچی درصد نمیشه گرفت
ولی فوق العاده شبیه کنکورن
یعنی اگه بندازی وسط سوالای کنکور هیچکس نمیتونه تشخیص بده که این واسه کنکور نیست -
@Moonship در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
خدایییااااا شکککرررر
و هر بار مطمئنم که من اشتباه نمیکنم کتاب داره اشتباه میکنه و سوالم همینجوری بی جواب میمونهآفرررررین
و خانواده اشکاننننن رو با عنایتات میاری جلوووووووووووووووووووشششششششششولی اوایل بدم میومد از کتابش
ولی زدم فهمیدم که من کم دارم تستای اون باحالهیکی نشرالگو
و نشردریافت
ولی فوق العاده شبیه کنکورن
یعنی اگه بندازی وسط سوالای کنکور هیچکس نمیتونه تشخیص بده که این واسه کنکور نیست@f-nalist
صحیح منم اوایل فک میکردم اشکان موقع نوشتن کتاب چیز میز میزده اینا بهش الهام شه ولی الان فهمیدم اونی که زده منم
در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کاش مشاور گامازم (نفهمم) اینو بفهمه که نمیشه با این کتاب ترازم صعود کنه و بزاره اول آی کیو رو بزنم
-
@f-nalist
صحیح منم اوایل فک میکردم اشکان موقع نوشتن کتاب چیز میز میزده اینا بهش الهام شه ولی الان فهمیدم اونی که زده منم
در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کاش مشاور گامازم (نفهمم) اینو بفهمه که نمیشه با این کتاب ترازم صعود کنه و بزاره اول آی کیو رو بزنم
-
بعضیاعم هستن که خیلی وقته ازشون بی خبریم...
Hhh Hh
@در-حال-بارگذاری -
وایییی چه فاجعه ای بود حلش!
۳ تا مجهول!
ولی چقدر قشنگ حل شد!