هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariii
اره تولید مثل ب نسبت بقیه فصلا بیشتره ولی نمیدونم در حدی هست ک حذفش صرر بزنه یا نه
ولی خب شما به جای اینکه نخونی سعی کن در حد بلد بودن ساده و تستای ساده تر کار بکنی حداقلی
اینجوری ی وقت مثلا تو تستای ترکیبی سوالات فصلایی ک خوندی رو بخاطر ی نکته کوچیک تولید مثل از دست نمیدی
یا گاها سوال اونقدری مثل اب خوردن میشه که با ی دانش ساده ی ناعمیق(:/) میزنیشAnzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
اره تولید مثل ب نسبت بقیه فصلا بیشتره ولی نمیدونم در حدی هست ک حذفش صرر بزنه یا نه
ولی خب شما به جای اینکه نخونی سعی کن در حد بلد بودن ساده و تستای ساده تر کار بکنی حداقلی
اینجوری ی وقت مثلا تو تستای ترکیبی سوالات فصلایی ک خوندی رو بخاطر ی نکته کوچیک تولید مثل از دست نمیدی
یا گاها سوال اونقدری مثل اب خوردن میشه که با ی دانش ساده ی ناعمیق(:/) میزنیشاوااا ندیدممم
مرسی ازت️🫂
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در اتوبوس به سمت بندر عباس .
اولین بارمهوبا اتوبوس میرم سفررچیزی که دوس دارم من .
من+ بارون+ اتاقی که پنجره داشته باشه و بارونو ببینم + طراحی + کل نرم افزارای ادوبی + بازیسازی . و همونجا مردن -
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حال بهم زنید.
وای کی؟؟؟؟؟
کاش یادبگیری که نیازی نیست نسبت به پیام همه، ریاکتی نشون بدی و اظهار نظر و وجود بکنی.
zeinab dehghani چشم ببخشید
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حال بهم زنید.
وای کی؟؟؟؟؟
کاش یادبگیری که نیازی نیست نسبت به پیام همه، ریاکتی نشون بدی و اظهار نظر و وجود بکنی.
zeinab dehghani ببخشید اگه ناراحتتون کردم :)
-