هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
ولی کتاب گویاش جالب نبود
صدای عرفان هنر بخش بود خیلی قشنگ تر میشد
صداااای مریم شیرزاد که دیگه اصلا بنیمگشگشخیخثخص -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
صد دور ویس گرفتم برات
با مهارت های دوبله ام زخمی تون کنم
ولی آلاء ارور میده -
به اسم الان حضور ذهن ندارم افرادی که گفتید ولی احتمالا صداشون رو شنیدم
ولی متن طنز کتاب خیلی خوبه
و تو این صدا ها فقط صدای میر طاهر مظلومی
رو و اجراش خوبه قشنگ شخصیت بازیگری خودش رو میشه مای شخصیت متاب تصور کرد -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
اینایی که گفتم ناظر کیفی و دوبلور های رسمی خود صدا و سیمان
یعنی خدان خدااااا -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم کتاب کارکتر خانم داره یا نه ولی مریم شیرزاد دوبلور آلیس در سرزمین عجایب ،انشرلی و اینا بود خیلی صداش🥲
-
نقطه
کلاس اول بودن خب ؟
ضرب چکمه ای داشتن ضرب تفنگی داشتن
نمیفهمم واقعا نمیفهمم
تهش که میرسن به سن ما یه جوری تقسیم و ضرب میکنن که ساده ترین راه ممکن باشه
بعد یه نکته روانشناسی هست که میگه مادر نباید نقش معلم رو بازیکنه یعنی بچه تو مدرسه درس بخونه بیاد خونه مثلا داره ریاضی میخونه یه سوال رو نفهمیده بیاد در حد یه راهنمایی در حد یه سوال ؛ بپرسه بره
یا معلم مدرسه خوب نیست یا بچه ضعیفه تو یه درسی بره کلاس
چون مادرم خودشو برای امتحانات خواهرم میکشه
پدرمم نتیجه براش مهمه
کلا ایرانیا یا از اینور بوم میفتن یا اونور بوم
الان یه دوستی دارم اون دقیقا برعکس ماست
اونم درس خونه ولی پدرش بهش میگه چرا انقدر درس میخونی چرا انقدر وقت میزاری درس نخون اصلا ۲۰ نشو و تیکه کنایه هم نمیزنه
باهم حرف میزدیم میگه من اینهمه درس میخونم به جای تشویقی چیزی به من میگه نخون -
هویججج
بهبه🥹
اره حیف که اینجا محدویت حجم داره.امیدوارم به زودی صدا شما رو تو جا یی مثا ایران صدا و کار دوبله بشنوم🩵
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
هویججج
مثلا مینا مومنی استودیو شخصی داره خیلی معروفم هست ولی صداش رو مثل من عوض میکنه یعنی صدای خودش نیست ( ته صداش قشنگه ها ولی صداش زیاد عجیب غریب نیست ) ولی مریم شیرازد صدای خودشههههه تو خندوانه اومده بود اصلا خیلی دوسش دارم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خببببببب برم بقیه زیست بای بای
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
بازیگر هاش و اجرا کننده های دوبلش این افراد هستند و خب کتاب نمایشی هست برای همین چندین شخصیت داره.
و خب چون بیشتر نقش های اصلیش 4 تا 5 تا مرد هست برای همین خیلی خانم تو اجرا این کتاب نیست.
متنش یعنی نداره -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
گود گود -
اهاا چه عالیی
-
Gharibe Gomnamreplied to danial hosseiny on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
دقیقا
چون منم همه این موقعیت هارو پشت سر گذاشتم تلاشمو میکنم اینطور باشه
بعد نقاشی میکشه پدر مادرم بگن خوشگله یا نه اونقدر حساس نمیشه من بگم قشنگ نیست حساس میشه
یه پلاک گردنبند داشت ؛
مادرم بهش گفت اره طلاعه من گفتم طلا نیست داشت خودشو میکشت
بعد بهش میگم باشه طلاعه باز میاد میگه نه تو داری الکی میگی
ولی درکل انجمن از این لحاظ که میتونی از تجربیات و حرفهای کسایی که از خودت بزرگترن استفاده کنی نظراتشون رو بدونی خیلی خوبه
ممنون -
خیلیی خوبه
-
officer kreplied to خانوم لوبیا on ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
خانوم لوبیا
منممممم🥹🥹🥹🥹🤍🤍 -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
دیگه خرداد و نهاییا شروع شدن همش ضد حالهاینام تموم میشه بابا
به خودت میای
زیر باد کولری
و داری از بیکاری لذت میبری -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
اگر بشه کتاب با صداشون سرچ کنم بیاره خیلیی خوب میشه پس
بینوایانم 2 مدل فکر کنم ازش دوبله کردند من قدیمی شو گوش کردم اونم خوب بود.
حالا یادم نیست دوبلر هاش کیا بودند.یا اون قسمت اجرای خاطرات عزت شاهی اونجا که کارتون خوابه.
نخودچی تعارف می کنه به عزت واییی خیلی خوب اجرا می کنه قشنگ صدای خوردن نخود چی هم زمان نقش معتاد وو..
صداش با ویس ایتا ضبط کرده بودم حیف الان ندارم. -
نقطه
نه میترا بنظرم حرفت درست نیست
یعنی منم تو همین موقعیت های خواهرم چه بسا صد برابر بدتر بودم
بعد همینکه چندسال بعد این بچه یه جوری بشه که هیچکس رو تو خانوادش محرمش ندونه چی میشه؟
و یه مسئله اینه که اون خیلی برونگراست خیلی
من خیلی درونگراتر بودم حتی تو سن خواهرم
من تو مدرسه معلم میزد منو میکشت هم من صدام در نمیومد
باز مادرم الان تجربه اش بیشتر شده
من نمره ریاضیم بد میشد ناراحتی خودم به کنار میگفتم مادرم منو میکشه
من هرچی بهش میگم بابا هرچی میشه تو مدرسه هرچی دوستات میگن تو مدرسه همه رو به مامان بابا نگو که -
واییی متنششش خیلییی خوبه
957201/1000113