هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگر من رو «معلم» خودتون میدونین و گفتن این جمله براتون اهمیتی داره، من از همهتون راضیام...
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر من رو «معلم» خودتون میدونین و گفتن این جمله براتون اهمیتی داره، من از همهتون راضیام...
دنیای ما داره به سمت دنیای کمی میره... به سمت ۱۹ و ۲٠. به سمت اینکه چند کا فالور داری؟ به سمت اینکه چندتا صفر داره موجودی حسابت...
و خب درحال حاضر هم بهترین معیار برای ارزیابی، به خصوص توی مملکت ما، همین کمیت درنظر گرفته شده... که کاریشم نمیشه کرد.
ولی از نظرِ منِ نوعی... کیفیت خیلی حائز اهمیتتر از کمیته.
برای من مهم نیست چند شدی...
برای من مهم اینه که چقدر تلاش کردی!
اینکه تو جای استعاره و ایهام رو توی آزمونت جابجا نوشته باشی و به جای اینکه برای مورد ب بنویسی استعاره، اومدی برای مورد جیم نوشتی... مهم نیست!
این مهمه که تو تونستی تشخیص بدی ب استعاره داره و جیم ایهام...
برای من این مهمه که شب قبل امتحان من رو تگ میکنین و میپرسین به نظرتون بخوابم یا بشینم بخونم... این به من این پیام رو میده که تو داری تلاشت رو میکنی... چرا؟! چون احتمالا خیلیها این سؤال حتی به ذهنشونم خطور نکنه!
آره. باشه... میپذیرم... ممکنه یکی قبلتر از این خونده باشه و با خیال تخت بگیره بخوابه. ولی اون داره توی یه روند زندگی میکنه، تو توی یه روند دیگه.
برای من این مهمه که میای میگی نمیدونم چجوری جمعبندی کنم... نمیرسم... ولی ولشم نمیکنی! نمیگی اصن گور باباش... من که نمیرسم... چه فرقی میکنه...؟ تلاشتو میکنی...
و هزاران مثال دیگه...
برای من این مهمه که تلاشتون رو کرده باشین... و امیدوارم خودتون هم از این به بعد معیارتون برای ارزیابی خودتون همین بشه. نه اعداد... نه کمیت...
ترجیح میدم اگه حتی فقط یه نکته از من یاد گرفته باشین، اون نکته این باشه. -
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا لایک کردی خجالت کشیدم
چرا؟
دیگه خب اصلا من برم اونجا بگم چی؟
آرمیای دیگه چه بلایی سرم میران راستی؟من که از خوشحالی دو شب بیخواب میشم
خیلیم خوب
اگه اینجور نباشه ، باعث تعجبه
فضای خیلی خوبی دارن.ساده و قشنگ=))واقعا اون آرامشی که هستو خیلیییییی زیاد دوست دارم
مثلا نامی کتاب میخونه
کوکی اون ور نقاشی میکشه
هر کدمشون یه مدل خیلی قشنگی استراحت میکنن:))))Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دیگه خب اصلا من برم اونجا بگم چی؟
آرمیای دیگه چه بلایی سرم میران راستی؟وقتی بری به اونشم میرسیم
واقعا اون آرامشی که هستو خیلیییییی زیاد دوست دارم
مثلا نامی کتاب میخونه
کوکی اون ور نقاشی میکشههر کدمشون یه مدل خیلی قشنگی استراحت میکنن:))))
واقعا+ ...
-
@AmirBardia به نظرم کلا تاریخ کشوری مثل ایران ارزش این رو داره که نشست خوندشون و زندگینامه افرادی مثل همین شاه ها رو مطالعه کرد(البته امتحان گرفتن و حفظ کردنش نامردیه همچنان
)