هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مشکل پیش رو
کاهش جمعیته
و خطرات ناگوار ی هم در پی ش میاره -
Blue28 من لرستانم
️ عزیز ....لر کجا افغان کجا فقط خواستم بدونید الکی تعریف نمیکنم ....ولی واقعا اخلاقشون ب دلم نشست ...بازم میگم قضاوت کار خداست ...مثل قضیه سیاهپوست اینا میمونه مگ ب قومیت و رنگ پوست و ایناست
...البته وارد بحثتون نمیشم ولی دوست داشتم حرف دلمو بزنم
-
Blue28 من لرستانم
️ عزیز ....لر کجا افغان کجا فقط خواستم بدونید الکی تعریف نمیکنم ....ولی واقعا اخلاقشون ب دلم نشست ...بازم میگم قضاوت کار خداست ...مثل قضیه سیاهپوست اینا میمونه مگ ب قومیت و رنگ پوست و ایناست
...البته وارد بحثتون نمیشم ولی دوست داشتم حرف دلمو بزنم
-
قبل از اینکه برم این موضوع رو تاکید کنم که.
قطعا با هر شرایطی که باعث بشه اتباع خارجی (چه افغانستان چه جای دیگه) باعث بشن که ایران و ملیت ایرانی و ترکیب قومیتی ایران به مشکل بخوره مخالفم. حالا چه در بحث شغل باشه. چه تحصیل. چه ازدواج چه... -
بعضیا چ خطرناکن
-
Sunniva و حالا خودت رفتی... امیدوارم که خوب باشی:) برات آرزوی موفقیت میکنم سلما.
-
@M-Shajarian
مدت ها است نتونستم برم اون روستا
سال اخر ابتدای مدرسه م تو یک روستایی بود که
یک این طور جاهایی داشت
بافت قدیمی و طبیعتی که مردم درکنارش زندگی می کردند.
و اینکه روستا گردشگری هست. -
Sunniva و حالا خودت رفتی... امیدوارم که خوب باشی:) برات آرزوی موفقیت میکنم سلما.
@razie_ همین اوایل خرداد گفتم بعد نهایی ها میام گفت ایشالا بترکونی و فلان منتظرم با خبرای خوب بیای....قضیه برعکس شد حالا من منتظرم
-
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_
از اونجایی که مثل تو بلد نیستم پیامو قسمت قسمت کنم، (عین بابابزرگا که تازه گوشی دست گرفتن) مجبورم اینجوری جواب بدمعه منم بلد نبودم
بزنین روی اون چیزی که شبیه 2 تا ویرگول برعکسه(نقل قول)
بعدش اون پیامایی که کنارش مثلث داره رو کاری نداشته باشین
رو کیبورد بزنین رو چیزی که باعث میشه بیاین خط پایینی(2خط بیاین پایین بعدش چیزی که لازم میدونینو بنویسن)
ترجیحا جلوی کسی که داره ادبیات بهت درس میده نگو «وایب». بنده خدا سکته میکنه
من کسی هستم که هم فارسی رو دوست داره هم انگلیسی
بیاین سخت نگیریم
اومد بگم مود
ولی اونم فارسی نیستما صرفا همون کلمه رو میخونیم. سخت نگیر. مثلا خود من از کلمهٔ «وحشتناک» درمواقع متفاوتی استفاده میکنم. میگم مثلا فلانی وحشتناک خوبه. خلاصه که خیلی نمیخواد توضیح بدی. راحت باش
چه جالب
تو نیز هم
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_
ترجیحا جلوی کسی که داره ادبیات بهت درس میده نگو «وایب». بنده خدا سکته میکنهمن کسی هستم که هم فارسی رو دوست داره هم انگلیسی
بیاین سخت نگیریم
اومد بگم مود
ولی اونم فارسی نیستمن قبلا سر مسائل اینچنینی پوست میکندم
نبین الآنو اینقدر دوستانه مطرح میکنم. قدیمیترا درجریانن -
Blue28
یَک گام سختیه که نمیدونی =)))
حالا من مرسی رو از اول زیاد استفاده نمیکردم. ولی این اوکی لامصب ولم نمیکنه =))))))))))))