هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دنیای عجیبیه
بغل گوشت تو فامیل یکی به دنیا میاد
ولی میبینی یه عالمه آدم که حتی پیر هم نیستن، دارن دونه دونه میمیرن -
شام میخوام ولی حسش نیست چیزی درست کنم
باور نمیشه ظهر یه فلافل کامل و یه پرس جوجه کباب کامل خوردم:///
باید یه فکری بحال وضعیت غذا خوردنم بکنم://// -
Akito
پرستو بابایی
تجربیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
راستی اینم خودم اضافه کنم
معمولا چیزی نیست که بقیه به عنوان نکته مثبت ببیننش و شاید همیشگی و همه جا نباشه
ولی توی پرستاری معمولا بین همکار ها(چه کمک بهیار ها چه بچههای خدمات) یه همبستگی خاصی به وجود میاد و توی بعضی بخش ها، اون افراد مثل اعضای خانواده ات میشن چون تایم زیادی رو باهاشونی
برای همین، بعضی وقتا که خودتون(دور از جونتون البته) مشکلی پیش میاد و مجبور میشین برین بیمارستان، حسابی بهتون میرسن و هواتون رو دارن
مثلا اگه مریض عادی باشی بری اورژانس اول باید تشکیل پرونده بدی(البته اگه خدایی نکرده موضوع خیلی خیلی حادی نباشه) و یکم معطلی داره
ولی مثلا اگه خودت یه مدت اورژانس کار کرده باشی و بچهارو حدودا بشناسی، درجا میفرستنت داخل، یه تخت خالی و جای خوب هم برات آماده میکنن و کلی هم بهت میرسن و میان عیادت
یا مثلاً برای کارای دیگه، یسری چیزا رو میتونی راحتتر انجام بدی، مثلا اگه تو اورژانس بخوان بهتون دارو بزنن(مثلا مورفین)، خب اول باید همراه شما، نسخه رو ببره داروخونه، دارو رو بگیره و بعد تازه میتونن بهت مورفین بزنن(فکر کن واقعاً هم درد داری و مجبوری تحمل کنی) ولی اگه پرنسل اونجا باشی، از مورفین های تو بخش بهت میزنن و هروقت حالت خوب شد میتونی بعدا بری مورفین بگیری بذاری تو بخش(اورژانس منظورمه)
فقط این نیست، مثلا میخوای بری یه بخش دیگه بخاطر مریضی، و حتی اونجا هم تاحالا کار نکردی، ولی چون پرسنول اونجایی یا بعضیا سفارشت میکنن کارت زودتر و راحتتر انجام بشه، یا خودشون اینکارو برات میکنن
یه مثال دیگه، اینو خودم برام پیش اومده، مثلا بنا به دلایلی شما یه بخشی بستری هستین(دور از جون)، و خب تایم ملاقات تو اون بخش بین ۱۵ تا ۱۶ هست(یه ساعت همش:///) ولی چون پرسنل هستین، انتظامات و بقیه به همراهاتون گیر نمیدن و همراه هاتو میتونن بیشتر و راحتتر پیشتون باشن(حتی اگه اون بخش نبودید و بقیه رو کامل هم نمیشناسید)
خلاصه از این نظر، اگه خدایی نکرده کارتون به بیمارستان کشید، یه جورایی راحتترید و احساس آرامش بهتری دارین
(البته اینا مربوط به بیمارستان خصوصی بود، چون مادرم تایم زیادی رو دولتی کار نکرده چیز خاصی ندارم تعریف کنم، وگرنه شاید اونجاهم اینجوری باشه شایدم نه)Akito ..طبق حرفای آکیتو یعنی اگه من پرستار بشم پرستو بابایی ..ایشون هوامو داره ؟
-
Reza-H
سلام ،حالتون خوبه؟پرستو بابایی
سلام
خیلی ممنون. خوبم خداروشکر
شما خوبین؟ این آخر کاری، کارا خوب پیش میره؟ -
خم نخواهد کرد حتی بر بلند دار سر
هر کـسی بـالا کند با نیت دیدار سر -
Akito راستی یادم رفت بهت بگم حتما ناوال بمبر هم بسازی، خیلی به درد میخوره، مخصوصا برای زدن نیروی دریایی انگلیس، یه مدیم ایر نیاز داره، به همراه یکی دو تا تورپیدو، با یه بمب(ترجیحا اون بمب ضد زرهه)، دو موتوره، یه چیز هم بده رنج بده بهش، اگه شد بی سیم هم بده. در حد 300-400 تا تا 1940 کفایت میکنه. تاثیرش در این حده:
هر چند 122 تا تلفات هوایی هم چیز کمی نیست، ولی عوضش ببین، 29 تا ناو شکن، 11 تا کروزر، 1 هواپیما بر، 9 تا بتلشیپ، اصلا فوق العادست.@Comrade_Bayat عه اینو الان دیدم
اوکی حله -
JuDi غذای بیمارستان بود
-
Akito ..طبق حرفای آکیتو یعنی اگه من پرستار بشم پرستو بابایی ..ایشون هوامو داره ؟
Zahra2020 اینجور که من فهمیدم شما اگه پرستار هم نشین ایشون هواتونو داره
ولی خب حتی اگه تو یه بیمارستان باشین و توی یه بخش نباشین، آره -
هـر زمـان یک جـور بایــد عشق را ابراز کرد
چون تو که هر بار دل میدادی و این بار سر -
آیا شما روز قبل کنکور درس میخونین؟
-
@_Mahdieh من از خیلیا شنیدم نخونیم بهتره
دوستم یه پشتیبان از کانون داشت، تا روز آخر مجبورش کرد بخونه:/
بدبخت له شد -
@_Mahdieh من ی سرم دیگ باید بزنم حالم که بهتر شد بله حتما میخونم
-
@_Mahdieh من از خیلیا شنیدم نخونیم بهتره
دوستم یه پشتیبان از کانون داشت، تا روز آخر مجبورش کرد بخونه:/
بدبخت له شد -
@Comrade_Bayat اون بنده خدا که خیلی ازش حساب میبرد
منم از ترس اینکه برم تو لیست بدون پیشتبان جوابش میدادم -
راستی مطمعنی جدیدا اخراجی ها و نشون نمیده؟
اینو نگا
mrf -
این پست پاک شده!