سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
رتبه کنکور ۱۴۰۰
-
siamak slamtalab خیلی ممنون
همچنین -
Abolfazl Mousavi خیلی ممنون
انشاءالله خبر های خوبی از شما بشنویم -
Sarah Ghanaatiyan خیلی ممنون
انشاءالله سال دیگه کنکور را میترکونی -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Sajad Ghanbari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sajad Ghanbari
دوست عزیز بهت تبریک میگم انشاالله بتونی به تمام اهدافت تو زندگی برسی. -
Saba haghshenas خیلی ممنون
پند و نصیحت که بیشتر اوقات کاربرد نداره اما ی تجربه دارم بهت میگم
خودت و خالقت را از ته دل قبول داشته باش همه چی درست میشه
والا من جز راه ابریشم تایتان را هم استفاده کردم (عربی و هندسه و زبان) که واقعا عالی بودن مخصوصا هندسه که اگر نبود امسال ریاضیم 10 درصد میشد
البته دوره های دیگه آلا را هم استفاده کرده بودم
والا برای ساعت مطالعه بستگی به خودت داره من چون دیر شروع کردم میانگیین مطالعه مفیدم بالای 9 ساعت بود روز هایی میشد که 13 ساعت هم خوانده باشم
اما فکر میکنم اگر شما از الان شروع کنین با ی مطالعه نرمال در حد 7-8 ساعت خیلی راحت میتونین ی رتبه عالی شین
البته اگر میتونین بیشتر مطالع کنین حتما این کار را انجام بدین که موقع انتخاب رشته همه جوره دستتون باز باشه
و مهم تر از همه پیوستگی هستش اینی که میای میبینی مثلا رتبه یک تجربی پارسال میگفت روزی 7 ساعت میخواندم بعد رتبه 2 تجربی میگه روزی 12 ساعت علتش اینه که مثلا رتبه یک تجربی داره از سال نهم روزی هفت ساعت میخوانه اون یکی از سال دوازدهم شروع کرده و روزی 12 ساعت میخوانه و اگر مطالعه جفتشون را جمع بزنی جفتشون ی اندازه مطالعه کردن اما یکی کارش راحت تر بوده یکی کارش سخت تر چون زود تر شروع کرده
همیشه شاد و موفق باشی و خوشبخت باشی
و انشاءلله سال دیگه با ی رتبه توپ ما را خوشحال کنی -
bahar mohammadi 0 خیلی ممنون همچنین
-
Sajad Ghanbari در رتبه کنکور ۱۴۰۰ گفته است:
@kosar-mottaghi خیلی ممنون
انشاءالله شما هم ی همچین حسی را تجربه کنینممنون
-
Sajad Ghanbari به امید خدا و تلاش های یکسالم قطعا همینطوره مرسی از محبتتون
-
Mohammad Hossein Kazemi خیلی ممنون
همچنین
انشاءالله همیشه شاد و خوشبخت باشین و از زندگیتون لذت کامل ببرین -
Sajad Ghanbari ممنونم
-
Sajad Ghanbari
سلام شب تون بخیر
تبریک میگم بهتون انشاالله همیشه موفق باشید
ببخشید یه سوال داشتم
شما کلاس زبان رفته بودین؟ یا نه با تایتان الا و تلاش تون این درصد رو کسب کردین؟ -
Maryam Nateqi سلام خیلی ممنون. همچنین
من دوران دبستان یک سال کلاس رفتم و یک سال هم متوسطه دوم بودم که رفتم.
دلیل خوب بودن زبانم این بود که ی مدت خیلی زیادی فیلم زبان اصلی میدیدم (همزمان 20 تا سریال را هفتگی دنبال میکردم )
و به مرور دایره لغاتم خیلی بالا رفت و فراکنکوری شد (تقریبا بیشتر زمانم تو دهم و یازدهم به فیلم دیدن هدر رفت)
سال اولی که کنکور دادم هم تقریبا روزی 20 تا لغت میخواندم اما اگر اشتباه نکنم پارسال زبان 38 زدم چون واقعا بد مدیریت کردم زمانم را
داخل پرانتز بگم که از نظز الان من بد ترین روش برای تقویت زبان فیلم دیدنه
امسال میتونم بگم بعد عید سر جمع20 ساعت زبان نخواندم که تقریبا 10 ساعتش برای تایتان بود و تا قبل تایتان من تقریبا 50 تا 60 درصد میزدم اما هفته اولی که تایتان را دیدم درصدم شد 80 تا 90 توی آزمون جامع خب چرا این طور شد؟؟؟ ضاهرش اینه که تایتان خیلی خوب بوده، خب این که توش شکی نیست و من حتما پیشنهاد میکنم اما این کل واقعیت نی
واقعیت اصلی این بوده که من گرامر به سبک کتاب ها و معلم های قبلیم را متوجه نمیشدم و هر چی هم گرامر میزدم به حالت سماعی و شنیده هام تو فیلم ها بود و از اون جایی که من از گرامر شروع میکردم خب به طبع اذیت میشدم (چون واقعا بعضی اوقات تست ها توی واقعیت دو تا جواب دارن اما از نظر کنکور یک جواب ) و تاثیر میگذاشت رو بقیه قسمت ها.اما من از اون به بعد روشم را عوض کردم و تو 12 دقیق اول لغات و کلوز و ریدینگ ها را میزدم (بعضی اوقات به ریدینگ دوم نمیرسیدم و می موند برای زمان نقصانی) بعدش با خیال راحت میرفتم سر گرامر و نتیجه اش این شد که ی دفعه 30 درصد اومد رو درصدام
خدا روشکر اقای چیذری منو شیر فهم کرد تو گرامر و منی که اکثرا از 4 تا 3 تا غلط میزدم تو کنکور3تاشو درست زدم و ی دونه را سفید
به نظرم قبل این که بخوایم به خودمون گیر بدیم که من توی فلان درس خوب نیستم و ... باید ببینیم ایا من واقعا دارم کار درستی انجام میدم و نتیجه نمیگیرم یا نه مسیرم غلطه
ببخشید یکم طولانی شد چون میخواستم یکم طرز تفکرم را هم بگم که سعی کنیم دلیل واقعی ی مسئله را ببینیم نه دلیل اولی که به ذهنمون میرسه
امیدوارم کمک کرده باشم همیشه شاد و خوشبخت باشین -
Medisa Ahmadi ممنون
-
Sajad Ghanbari
سلام این پست تون رو قبلا دیده بودم اما انگار تشکر نکردم ازتون
خیلی خیلی ممنونم -
Sajad Ghanbari سلام ببخشید شما هنوز جزوه های راه ابریشم رو دارید به من بدید رشته ام تجربیه