هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@marzi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مبیناااااا یا خدا چه فاز دپی دارین امشب😂😕
کجاااااااااااااااااش دپه ب این خوبی اصن دپ به من نمیااد
ها باششه😂
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مبیناااااا http://sv.behtaraneh.ir/Archive/M/Mohsen Yeganeh/Mohsen Yeganeh - Hobab/04 Yadete.mp3
بگوشش عالیه *)چشششششم خاهری
-
-
ها باششه😂
ها باششه😂
:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
وقتی میرم میفهمی دنیات یچیزی کمداره
-
بی شک نبود "تو" در کنار من
از عظیم ترین فجایع تاریخ بشر
خواهد بود!!
مطمئناً میدانی که دیوانه ها
اگر به خواستهٔ شان نرسند
کل شهر که هیچ یک عالم را
بر هم می ریزند!
"بودنت" یا "نبودنت"
هر کدام عواقبی خواهند داشت!
عاقل کردنِ منِ دیوانه
یا تماشای ویرانیِ عالم و آدم!
حال ، خودت می دانی
و تصمیم با خودِ "تو" است.
:) *) -
@faezeh-lay
اووووو..روزای سخت نبودن با تو؟؟😂یادش بخیر یه زمان کل آلبومش حفظ بودیماااهان نه یادم رفته اونو
-
@faezeh-lay
اووووو..روزای سخت نبودن با تو؟؟😂یادش بخیر یه زمان کل آلبومش حفظ بودیماا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من هنوزم که هنوزه همه اهنگاشو حفظم هرچی جدیدشم میاد حفظ میشم دست خودم نیس طرفدارشم شدید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
-
@faezeh-lay
اووووو..روزای سخت نبودن با تو؟؟😂یادش بخیر یه زمان کل آلبومش حفظ بودیماا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من هنوزم که هنوزه همه اهنگاشو حفظم هرچی جدیدشم میاد حفظ میشم دست خودم نیس طرفدارشم شدید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
-
@faezeh-lay کارت درسته😉رو دست صداش نمیاد😍👌
اره بابا صداش تکه ینی
من کلا دوتا خواننده رو قبول دارم اونم محسن یگانه و علی عبدالمالکی بقیه هم تنفننی گوش میدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
اره بابا صداش تکه ینی
من کلا دوتا خواننده رو قبول دارم اونم محسن یگانه و علی عبدالمالکی بقیه هم تنفننی گوش میدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اره بابا صداش تکه ینی
من کلا دوتا خواننده رو قبول دارم اونم محسن یگانه و علی عبدالمالکی بقیه هم تنفننی گوش میدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اره بابا صداش تکه ینی
من کلا دوتا خواننده رو قبول دارم اونم محسن یگانه و علی عبدالمالکی بقیه هم تنفننی گوش میدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اره بابا صداش تکه ینی
من کلا دوتا خواننده رو قبول دارم اونم محسن یگانه و علی عبدالمالکی بقیه هم تنفننی گوش میدم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:من عاشق محمد علیزاده مسیح و ارش م خیلی قشنگه صداشون
-
@faezeh-lay بقیش سو تفاهمه نه؟😂
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اره ولی نه خدایی هستن خوباش هم ولی اینا ینی این دوتا کل اهنگاشون قشنگه :/ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
"یادت"
مانند خودکاری است
که رنگش تمام شده!
اما وقتی روی کاغذ میکشندش ،
یک اثر عمیق و بی رنگ
از خود
در دل کاغذ ،
به جای می گذارد!!
:)