هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin خواهش میکنم نگین جون ^^
چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟ خوبی؟قربونت عزیزمرفتم بیرون دور دور کفش خریدم ماهی و سبزه عید ...بقیش هم فردا مامان میخره...غلغله اس همه جا...
تنها نکته جالبش ک باعث میشه لبخند بیاد رو لب ادم ..ادم هایی رو میبینی (بخصوص خانوما) وسط پیاده رو میگن اععععععععع. سللللاااام و وسط پیاده رو شروع میکنن ب روبوسی و جلو راهو میگیرن ...دستای همم ول نمیکنن
️
️
️
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin خواهش میکنم نگین جون ^^
چه خبرا؟ چیکارا میکنی؟ خوبی؟قربونت عزیزمرفتم بیرون دور دور کفش خریدم ماهی و سبزه عید ...بقیش هم فردا مامان میخره...غلغله اس همه جا...
تنها نکته جالبش ک باعث میشه لبخند بیاد رو لب ادم ..ادم هایی رو میبینی (بخصوص خانوما) وسط پیاده رو میگن اععععععععع. سللللاااام و وسط پیاده رو شروع میکنن ب روبوسی و جلو راهو میگیرن ...دستای همم ول نمیکنن
️
️
️
negwin چه عاوووولی:))
من هنوز هیچ حرکتی برای عید نزدم:/
اتاقمم انگار بمب ترکیده جا نیست رد شی باید بپری از رو وسایل
ولی اگه خودم مرتبش نکنم مامانم میاد همه چیمو میریزه دور. حداقل وقتی با دست خودم یه چیزایی رو میریزم دور، دردش کمتره -
ولی اگه خودم مرتبش نکنم مامانم میاد همه چیمو میریزه دور. حداقل وقتی با دست خودم یه چیزایی رو میریزم دور، دردش کمترهgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی اگه خودم مرتبش نکنم مامانم میاد همه چیمو میریزه دور. حداقل وقتی با دست خودم یه چیزایی رو میریزم دور، دردش کمترهالبته خودمم همینه وضعم ...کمتر از تو نیس
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این لیست ادکلن هایی هس ک بچه ها پیشنهاد داده بودن میشه قیمتاشونم اگ میدونین بگین لطفن،؟؟؟
سرچ کن قیمت ها رو ببین
-