هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
این پست پاک شده!
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 درستشم همینه
-
Mashlab313
شما هم قرار نیست چت خصوصی رو عمومی کنید اگه عمومی بود عمومی میفرستادفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an آره واقعا راضی نبودم از اسکرین
-
Mashlab313 درستشم همینه
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313 درستشم همینه
آتنا لطفا سکوت کن عزیزم
هر حرفیو هرجایی نمیگن
بعضی وقتاباید فقط سکوت کنی همین -
Mashlab313
شما هم قرار نیست چت خصوصی رو عمومی کنید اگه عمومی بود عمومی میفرستادنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an بعضی وقتا لازمه! لطفا گیر الکی ندید بهم
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mashlab313 درستشم همینه
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313 درستشم همینه
اینه کی عذرخواهی کنم؟؟
-
@m-an بعضی وقتا لازمه! لطفا گیر الکی ندید بهم
Mashlab313
خیر لازم نیست درست صحبت کنید -
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313 درستشم همینه
آتنا لطفا سکوت کن عزیزم
هر حرفیو هرجایی نمیگن
بعضی وقتاباید فقط سکوت کنی همینفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه
باشه اجی ببخشید
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mashlab313
خیر لازم نیست درست صحبت کنیدنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an درست صحبت کردم!! موضعتون نسبت به پسرا خیلیه همش! بسه خب! من نظرمو گفتم دارین میخورین منو؟! ب اقاسهرابم گفتم! 4تا فحشم میدادین اشکال نداش
-
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@m-an درست صحبت کردم!! موضعتون نسبت به پسرا خیلیه همش! بسه خب! من نظرمو گفتم دارین میخورین منو؟! ب اقاسهرابم گفتم! 4تا فحشم میدادین اشکال نداش
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@m-an درست صحبت کردم!! موضعتون نسبت به پسرا خیلیه همش! بسه خب! من نظرمو گفتم دارین میخورین منو؟! ب اقاسهرابم گفتم! 4تا فحشم میدادین اشکال نداش
Mashlab313
عجب که درست صحبت کردین !
علاوه بر مراقبت از چشم مراقبت از زبان هم توصیه شده
و همچنین گفته شده قضاوت نادرست نکنیددر ضمن شما از فعل نخواهیم استفاده کردید که با پست من مواجه شدین من با نخواهم شما کاری ندارم
و فقط یادآور شدم کوچکترین کمک آلایی ها به آلا کلیک هاشون هست
در سایه حق بدرود -
Mashlab313
عجب که درست صحبت کردین !
علاوه بر مراقبت از چشم مراقبت از زبان هم توصیه شده
و همچنین گفته شده قضاوت نادرست نکنیددر ضمن شما از فعل نخواهیم استفاده کردید که با پست من مواجه شدین من با نخواهم شما کاری ندارم
و فقط یادآور شدم کوچکترین کمک آلایی ها به آلا کلیک هاشون هست
در سایه حق بدرودنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an هرکسی میتونه هر امضایی بزاره! خب.
اصن چرا مهندس باس بهم بگه شما باعث عقب افتادگی ایرانید؟ ینی ایشون ازاد بگردن ایران پیشرفت میکنه؟ -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@m-an هرکسی میتونه هر امضایی بزاره! خب.
اصن چرا مهندس باس بهم بگه شما باعث عقب افتادگی ایرانید؟ ینی ایشون ازاد بگردن ایران پیشرفت میکنه؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 اون پیامو من تو عمومی ندادم
ک اینجا جواب بدم
کاش فهمشو داشتید... -
نوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313
چه امضاییاول سلام
بعد نمیخوام چشام آلوده بشه! این بَده؟! نمیخوام فکرم مشغول زنهای بی حجاب بشه! این بَده؟! کنترل چشم و نگاه برای ی پسر خییلی مهم و واجبه! که اگه کنترل نکنه به قهقرا میره! آثار کارمو میبینم آررره. آثارشم اینه که فکرم مشغول گناه نمیشه و ... .
یاد بگیریم همیشه موضع نگیریم! آفرین @M-anنوشتهشده در ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mashlab313
چه امضاییاول سلام
بعد نمیخوام چشام آلوده بشه! این بَده؟! نمیخوام فکرم مشغول زنهای بی حجاب بشه! این بَده؟! کنترل چشم و نگاه برای ی پسر خییلی مهم و واجبه! که اگه کنترل نکنه به قهقرا میره! آثار کارمو میبینم آررره. آثارشم اینه که فکرم مشغول گناه نمیشه و ... .
یاد بگیریم همیشه موضع نگیریم! آفرین @M-anچه ربطی داشت؟