هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
alisoltanyreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany نه قلم که نمیرم
ولی منظورمو ادمایین که اینقد سرک میکشن تو زندگی ادم
امروز یکیو دیدم برداشته بهم میگه عههه یه ماه دیگه کنکور داریا عه فلان عه چنان عه چرا پشت کنکور موندی
عه خب به توچهههههههه بعضیا خیییییییلی پررو ان اصن دلم خواسته دلممدوست دارید در اینده چیکاره شید؟
منظورم بعد رسیدن ب پزشکیه -
-
آسِمان آبیreplied to alisoltany on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany من اصن پزشکی نمیخوام
-
چه پست باحالی بقیه هم بگید شاد شیم
-
Brilliantreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من می خوام بدش به من
-
آسِمان آبیreplied to Brilliant on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 باش مال تو
من دندون دوست -
alisoltanyreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب نهایت اوجی و غایتی ک دارید واسه زندکیتون چیه؟
-
آسِمان آبیreplied to alisoltany on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany نهایتتشو که نمیشه از الان گف چون ادم به هرچی که میرسه باز یه چیز دیگه میخواد
ارزوهای ادما که ته ندارن -
alisoltanyreplied to oooopppssss on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1540557162
سلام -
فااطمهreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه خوش بحالت
کلی دعاتون کردم هرکی که تو ذهنم بود به اسم و کسی هم که توذهنم به اسم نبود جمعی دعا کردم تازه گفتم دعای آسمان ابی کاربر الاییمونم برآورده شه
-
آسِمان آبیreplied to Brilliant on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 اوهوم
ولی بقیه نیستن که -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه التماس دعا
ایکاش هرچی در زمان خودش انفاق بیفته گذر زمان گاهی همیشه خوب نیستدرسته
-
آسِمان آبیreplied to فااطمه on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه اسمون ابی
مرسیوووو دوست جاونم -
-
Brilliantreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
@zahra-m1999 اوهوم
ولی بقیه نیستن کهخب بیا پیوی کارت دارم دختر خوب
ول کن بزار همینجا بگم با بچه ها هماهنگ کنیم یه زمان مشخص بیام واسه خنده -
oooopppssssreplied to alisoltany on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany
سلام -
آسِمان آبیreplied to Brilliant on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 منکه بیشتر اخر شبا میام
باشه -
alisoltanyreplied to آسِمان آبی on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alisoltany نهایتتشو که نمیشه از الان گف چون ادم به هرچی که میرسه باز یه چیز دیگه میخواد
ارزوهای ادما که ته ندارنروزی رو متصور شین ک خیلی کارهای بزرگی رو دارید انجام میدید،اونروز خیلی خنده داره ک مثلا یکی نظرشو گفته ک مثلا شما کنکور چرا موندی و...
فک کنم منظورمو نتونستم خوب برسونم امروز اصلا نمیدونم چرا اینطوریه -
145341/198006