هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
659869
زمان مرهم همه درد هاست -
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
زمان مرهم همه درد هاستزمان هیچیو درست نمیکنه
فقط ماست مالی میکنه -
مجبور بودم برای اینکه به چیزایی که میخوام برسم قید خیلیا رو که دوسشون داشتم -خیلیا که تو روزای سختی بهم کمک کردن رو بزنم
بدون خداحافظی -بدون حرفیفقط از کنار همدیگه رد شدیم و رفتیم انگار نه انگار که بودیم....
مسخره ترین دنیایی هست که میشه داشت
-
مجبور بودم برای اینکه به چیزایی که میخوام برسم قید خیلیا رو که دوسشون داشتم -خیلیا که تو روزای سختی بهم کمک کردن رو بزنم
بدون خداحافظی -بدون حرفیفقط از کنار همدیگه رد شدیم و رفتیم انگار نه انگار که بودیم....
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مجبور بودم ..... یا باید منتظر بدی که قرار بود در حقم کنن میموندم یا باید خودم شروعش میکردم
-
-
-
@mahana
-
دنیای اشغالیه............. یا باید اولین ضربه رو بزنی با ضربه هه رو بخوری .......
تمام ....
روزتون خوش -
@nawrciiss
فشارهای کنکور و اطرافش هست فک کنم -
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
زمان مرهم همه درد هاستزمان هیچیو درست نمیکنه
فقط ماست مالی میکنهمبیناااااا
همه چیو عادی میکنه -
@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
دپرس شدین امروز؟نه بحث دپرس بودن نیست...
میگم چی میشد اگه ادم ها با هم رو راست بودن... هیچ کسی دل کس دیگه ای رو نمیشکوند... هیچ کس به هیشکی دروغ نمیگفت با هم خوب بودن به هم احترام میذاشتنبحث عشق و عاشقی نیست.... هر کی این حرفام رو ببینه میدونم میگه این پاک قاطی کرده ....... دیگه نمیدونم......
-
مبیناااااا
همه ی یروز میرن انسان باید ب خودش متکی باشه -
@nawrciiss در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
دپرس شدین امروز؟نه بحث دپرس بودن نیست...
میگم چی میشد اگه ادم ها با هم رو راست بودن... هیچ کسی دل کس دیگه ای رو نمیشکوند... هیچ کس به هیشکی دروغ نمیگفت با هم خوب بودن به هم احترام میذاشتنبحث عشق و عاشقی نیست.... هر کی این حرفام رو ببینه میدونم میگه این پاک قاطی کرده ....... دیگه نمیدونم......
-
659869 واقن بعضی وقتا از ی مخاطب ضربه نمیخوری ولی اطرافیانتون باعث جدای تون میشن(ب زور)همشم میخان طرفو پیشت خراب کنن
@mahana
چیزی بزور نیست..هرچقدر بد کنن هم وقتی طرف یا طرفین نخواد جدا نمیشن